Cookie- og Privatlivspolitik
Biograferne genåbner 6. maj - med coronapas

Biograferne genåbner 6. maj - med coronapas

Ventetiden er snart ovre

Stem op!
158
Stem ned!
0
(reset)

Aftalen om Danmarks genåbning er på plads, og vi ved nu, hvornår biograferne må genåbne, det skriver statsministeret i en pressemeddelse.

Fra den 6. maj kan biograferne igen åbne dørene for det danske publikum - med et coronapas.

I pressemeddelsen skrives der bl.a. følgende om det nye coronapas:

"Coronapasset skal vise, om borgeren er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer (både PCR- og antigen-test). Børn under 15 år vil være undtaget.

Den konkrete praktiske implementering af kravet om coronapas i de forskellige sektorer drøftes i sektorpartnerskaberne.

Fra ultimo marts vil appen ”MinSundhed” fungere som et funktionelt, men simpelt coronapas. Ultimo maj forventes en mere avanceret og brugervenlig app at blive lanceret. Der skal i den forbindelse tages højde for fælles europæiske standarder mv."

Hvordan det praktisk kommer til at udforme sig i biograferne vil vi løbende opdaterer om her på sitet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnnyuser/335920

Jeg skal IKKE tvangstestes, og heller ikke vise min sygdomshistorik til nogen ud over egen læge og den nærmeste familie.

Antaeus

Jeg kan ikke understøtte et fuldstændig unødvendigt tiltag om at man skal vise coronapas for at komme i biografen eller andre steder. Det er fuldstændig ude af proportioner at bede om passerseddel i et Danmark som ikke er særligt hårdt ramt, de mest udsatte er vaccinerede og en del er immune. Det giver absolut ingen mening med regeringens tvang.

Jeg skal ikke i biografen, den bliver boykottet så længe coronapasset er gældende, og det er formentlig ret lang tid (lang tid ud over den nuværende solnedgangsklausul er mit gæt).

Super ærgerligt, men passerseddel hører ingen steder hjemme i Danmark og man bliver nødt til at sige fra over for vanviddet.

Asgeruser/70414

vi ses

Segoyuser/116755

Helt enig, ude af proportioner ANTAEUS, regeringen lægger tvang på min frie vilje, jeg kommer heller ik nogen steder før det coronapas er borte!!

Synes det virker til de fleste mennesker er sig deres ansvar bevist, dog kunne en hel politistation ikke lade være med at feste flere sammen til fest end lovligt, resultat de måtte lukke ned da de fik convid19 ,men hør fik det en konsekvens??

Men giv os alle besvær med det pas, nogen ældre og andre har slet ikke mobil hvor du kan put en app i, skal de bruge penge på en ny?? Alle de butikker som skal tjek EN....

Så film må vente, om det så blive næste år først tager i bio, ikke noget problem!!!

Johan

Det lyder rigtig godt og glæder mig til at kunne tage ud og se fil igen, men med så lav risiko for smitte i biograferne, undres jeg lidt over, at de ikke bliver åbnet tidligere.

TheDayDreamer

ENDELIG lidt gode nyheder fra Coronaland!

Ord kan ikke beskrive præcis hvor meget jeg glæder mig til igen at kunne opleve biografernes eventyrlige og magiske format!! Det er min absolutte YNDLINGS fritidsaktivitet, og noget af det jeg har savnet allermest.

Hjemmebiografen er fin nok, men det kan bare aldrig måle sig med den oplevelse det er at sætte sig til rette i et dejligt sæde i en biosal med fantastisk lyd, foran en enorm altomsluttende skærm, sammen med en masse andre og vente spændt på hvad der kommer til at ske!

Snacks, godt selskab, forventningens glæde, trailerne før filmen - altsamnen er det med til at skabe en unik og speciel oplevelse!

Nu bliver problemet jo så bare at få råd til alle de film der skal ses i år, for der er en hel del der skal indhentes (må man her tillade sig at foreslå i evt giver ideen om et årskort til biografen videre).

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Igen igen mega svært at sige hvad for en film der er hans bedste.
Men skulle man lave en topn5 ville min se sådan ud.

4 timer siden
HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

1 dag siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

1 dag siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

3 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

3 dage siden

Aktive debatter