Cookie- og Privatlivspolitik

Straw Dogs

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Straw Dogs
|

I filmen 'Straw Dogs' møder vi ægteparret David og Amy Summer (James Marsden og Kate Bosworth), der tager tilbage til Amys barndomshjem, da hendes far dør.

I den lille landsby får David og Amy hurtigt kontakt med de lokale, imens de prøver at gøre farens hus klar til at blive solgt. 

Ægteskabet sættes på prøve i disse uvante rammer, og bedre bliver det ikke, da Amys ekskærste (Alexander Skarsgård) blander sig i deres liv, hvilke giver voldelige konsekvenser.

'Straw Dogs' er en genindspilning af Sam Peckinpahs thriller fra 1971, der på dansk fik titlen 'Køterne' og som havde Dustin Hoffman i rollen som David.

'Straw Dogs' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jeg troede jeg skulle se et stille og roligt parforholds drama i hyggelige landlige settings. Og det er det såmænd også den første times tid. Men da de lokale vil lynche landsbytossen, så sætter Dustin Hoffman foden ned og holder på sine principper. Det får noget større konsekvenser, end han lige havde regnet med. Straw Dogs er den rå udgave af den noget senere 80'er familiefilm Home Alone.

Wayne

Am man ikke vælger at tage den originale film frem fra gemmerne, og vise den istedet.

Man kunne også vælge at se Bornedals - Fri os fra det onde, som har lidt den samme handling.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.