Cookie- og Privatlivspolitik

The Outpost

Tilladt for børn over 15 år
Filmen indeholder mange scener med voldsomme krigshandlinger, hvor der indgår bombninger, skyderier og eksplosioner. Mange af scenerne er meget voldsomme og blodige, personerne er skrækslagne og flere dør en voldsom død. Filmen vurderes derfor til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
09.07.2020
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Outpost
|

I den autentiske krigsfilm 'The Outpost' følger vi et hold amerikanske soldater, der er placeret dybt nede i en dal omgivet af bjerge i Afghanistan tæt ved den pakistanske grænse. Deres mission går ud på at stoppe Taliban med at rekruttere flere afghanere til deres terrorenhed.

Efter fire års forsøg på at tale den afghanske civilbefolkning til fornuft må de 54 soldater sande, at deres mission er mislykkedes. De bliver derfor sendt hjem, men inden afgangen bliver de angrebet fra bjergene af Taliban, og de amerikanske soldater må nu kæmpe en indædt ildkamp for at overleve.

”Kampen om Kamdesh”, som slaget blev kaldt, er det blodigste amerikanske sammenstød i den afghanske krig. Udover det blev enheden Bravo Troop 3-61 CAV, som de 54 soldater var en del af, den mest dekorerede enhed, da flere af soldaterne blev hædret med medaljer.

'The Outpost' er instrueret af Rod Lurie, der stod bag genfortolkningen af Straw Dogs og thrilleren The Contender med Gary Oldman.

Ringenes Herre-stjernen Orlando Bloom og Clint Eastwoods søn Scott Eastwood ses på rollelisten. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
3.9
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... for det meste føler man med soldaterne, harmes over, at overordnede har sat fodfolk i den situation, og ender med stor respekt for filmen og skuespillerne i den." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "Deres spil er dragende og engagerende, og særlig Landry Jones gør et enormt indtryk. Hans spil gør det yderligere følelsesmæssigt påtrængende at reflektere over krigens tragedier." (Nanna Frank Rasmussen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Er man til krigsfilm, jamen så er denne her film noget for dig.
Minder meget om Lone suvier, godt skuespil og ubehagelig fødelse der gør at filmen er det værd.

Tommyuser/872359

Utrolig god og overraskende film, som er en autentisk historie, kan klart anbefales.

RRuser/737289

Hvis man er til krigsfilmsgenren, så er den på niveau med Blackhawk Down og Lone Surviver. Meget realistisk, tragisk og viser på godt og ondt hvad krig gør og hvad vi som mennesker gør ved hinanden. Kan klart anbefale den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.