Godzilla vs. Kong

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
06.05.2021
| | |
Godzilla vs. Kong
|

Actionfilmen 'Godzilla vs. Kong' har indtil videre et ukendt plot, men vi kan håbe på et spændende møde mellem kæmpeøglen og monsteraben King Kong.

Filmen forener de to monsteruniverser fra henholdsvis Kong: Skull Island og Godzilla, samt efterfølgeren Godzilla: King of the Monsters.

Mere omtale af 'Godzilla vs. Kong' følger...

Skal du se Godzilla vs. Kong?
(623 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
VIPER

Hepper klart på Godzilla, selvom jeg ved den ynkelige store abekat ikke må tabe fordi han åbenbart er på menneskenes side & har et eller andet latterligt bånd til en lille pige*lol*
Hold ****** hvor kliché!
Utroligt de aldrig bliver trætte af sig selv i Hollywood!

Vakse Viggo

Hvorfor skal man putte dem i samme film. For mig høre de i sammen. Så vil jeg helle se Superheltene fra DC og Marvel i samme film.

Johnny

Nu er det jo sådan at de har vært fjender i meget lang tid og ikke først gange de er i samme film

Vakse Viggo

Det viste jeg ikke.

TheDayDreamer

En artikel med et interessant bud på hvad Godzillas rolle kunne være i filmen - og selvom jeg ikke håber at King Kong bliver den onde i den film, så tror jeg alligevel det kunne være spændende at se, fordi man sagtens kunne forestille sig King Kong have set sig sur på menneskeheden (specielt hvis man tager begivenhederne i originalen i betragtning, og de tager den del af historien med i det nye univers, eller i det hele taget hvis man dømmer ud fra traileren til "Kong: Skull Island": jeg ville nok også blive irriteret hvis nogle soldater invaderede min ø

http://moviepilot.com/posts/4048587

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.