Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Hvad er den bedste film i 2020?

Afstemning: Hvad er den bedste film i 2020?

Deltag og vind fribilletter til biografen

Stem op!
175
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrencen er afsluttet. Stort tillykke til Julie og Misha, der er blevet kontaktet direkte.

________________

2020 har budt på over 3 måneders biografnedlukninger og premiere-rykninger på mange af de film, vi glædede os allermest til i 2020.

Alligevel har vi haft et overraskende spændende biografår, hvor især danske film har trukket publikum ind foran det store lærred.

Redaktionen har allerede kårets vores Top 10 for 2020. Nu er det på tide at afgøre: Hvilken film er årets bedste ifølge publikum?

Vi har nomineret 50 titler, der har været specielt anmelderoste og/eller kommercielt succesfulde. Afgiv din stemme herunder.

Del begrundelsen bag din stemme i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om 2 x 2 fribilletter til biografen.

Tak for støtten til de danske biografer i 2020!

Hvilken film er bedst?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kirsa

Det var et meget nemt svar, jeg har nemlig kun haft mulighed for at se denne ene film. Den fortjener så heldigvis min stemme, da det er en meget god og tankevækkende film, som jeg gerne ser igen og vil anbefale til andre.

leila

Den bedste film i lang tid. Fantastisk velspillet. Fortjener en Oscar for bedste udenlandske film. Og Mads Mikkelsen for bedste skuespiller.

Else Lisberguser/212698

Hvor er den bare dansk, især når man er fra landet.

Seps <3

2020 var et rigtig godt film år, på trods af de mange måneder hvor det ikke har været muligt at komme i bio.. Krydser fingre for at vi hurtigt må få lov i 2021.
For mig lå valget imellem 1917 og Tenet, der har været flere gode film men ingen så gennemførte og helt igennem fantastiske som disse 2. Druk, Little Women og Emma har også været nogle af mine favoritter i år men Tenet havde bare det hele. Brilliant manus, on point skuespil, fantastisk klippet og et mesterligt score. Jeg kunne ikke klage over denne film på nogen måde, så den 2 gange i biografen <3

Karo

The Farewell var en fantastisk underspillet historie, der viste hvor hjerteskærende det kan være at være splittet mellem to kulturer. En meget undervurderet film.

Poulsen

Aldrig har jeg set en dansk film være filmet, så man nærmest føler, at man selv er deltager i de voldsomme begivenheder. Derfor er Shorta 2020s bedste film!

Kenneth

Der er flere gode film på listen jeg kunne have valgt blandt andet står 1917, Retfærdighedens Ryttere og JoJo Rabbit højt på min liste, men for mig er valget Tenet. En ægte Christopher Nolan blockbuster. Det er ikke hans bedste film, men hele tanken med at man bliver så udfordret som publikum er forbløffende og så er det bare et super cast og er virkelig godt score.

Jacob

Uden tvivl årets mest VELEKSEKVERET film. Robert Eggers i er fuld kontrol fra start til slut. Den er udfordrende, seeren får ikke alt foræret, der er spænding, underholdning og forundring fra start til slut. Man er hele tiden i tvivl om hvem der har ret og det resulterer i en fantastisk filmoplevelse. Samtidig giver Robert Pattinson og Willem Dafoe årets bedste præstationer. Visuelt er den fuldstændig mageløs. Selvom filmen er sort/hvid så er det årets mest visuelle film. Der er skildringer, textur og lag i hver indstilling. Den er poetiske og symbolsk, på måder der snyder seeren, men man er aldrig tabt, fordi Robert Eggers har så meget styr på sit materiale. Ærgerligt den ikke har Mads Mikkelsen i hovedrollen og Vinterberg bag kameraet... så havde den nok fået den bedre opmærksomhed, som filmen fortjener...

Manjauser/16022

En film, der giver stof til eftertanke. Hvordan behandler vi hinanden? Kender vi hinanden? Den kræver større omtale.

Peter

Valgte 1917.
Elsker at se krigsfilm og serier, så var inde i Cinemaxx og se denne fabelagtig flotte og medrivende krigsfilm.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.