Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Hvad er den bedste film i 2020?

Afstemning: Hvad er den bedste film i 2020?

Deltag og vind fribilletter til biografen

Stem op!
175
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrencen er afsluttet. Stort tillykke til Julie og Misha, der er blevet kontaktet direkte.

________________

2020 har budt på over 3 måneders biografnedlukninger og premiere-rykninger på mange af de film, vi glædede os allermest til i 2020.

Alligevel har vi haft et overraskende spændende biografår, hvor især danske film har trukket publikum ind foran det store lærred.

Redaktionen har allerede kårets vores Top 10 for 2020. Nu er det på tide at afgøre: Hvilken film er årets bedste ifølge publikum?

Vi har nomineret 50 titler, der har været specielt anmelderoste og/eller kommercielt succesfulde. Afgiv din stemme herunder.

Del begrundelsen bag din stemme i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om 2 x 2 fribilletter til biografen.

Tak for støtten til de danske biografer i 2020!

Hvilken film er bedst?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
tobiasuser/946588

Så godt at se guy Ritchie tilbage i topform

Camillauser/927927

Nogen film får ikke en biograf udgivelse og kommer direkte ud på Netflix, men det gør dem ikke ringere. Og animations filmen "Over the Moon" er en af de bedste animerede film fra i år og fortjener lidt opmærksomhed.

Camie

Jeg har ikke set én eneste film på listen, og har slet ikke været i biografen i 2020. Jeg synes dog at det har været opløftende at se den opbakning, der har været til danske film igennem året.

Louise

Fantastisk casting, skuespil og storyline. En virkelig velproduceret film med flotte scener og virkelig velkoregraferet kampscener og actionsekvenser.

Wayne

Fantastisk oplevelse i IMAX og en kæmpe bedrift af Mendes

Anton Berg

Vildeste filmoplevelse i mands minde og et pragt eksempel på, hvorfor jeg elsker film, der leger med den ordinære måde at fortælle en historie på. Den har sat sit præg og jeg er begyndt at holde mere og mere af den ved samtlige gensyn.

castigo

Er meget overrasket over at Jojo Rabbit er bedre end Tenet... men det er den

Rasmus/Musen

Jeg stemmer på Drømmebyggerne som den bedste film, jeg personligt har set af de nye film i året. Grunden til dette, er fordi at jeg endelig for gangs skyld kunne se et potentiale i ikke kun Pixar’s film, men også i danske animationsfilm nu. Pixar vil altid ligge dybt inde i min inderste sjæl(som deres nyeste film på dette tidspunkt også har en titel ved det navn). Men nu kan jeg se, at der også findes andre animationsfilm derude, som(næsten) kan nå op på samme niveau som Pixar’s film.

2020 har måske haft corona med sig. Men det har også haft en masse gode filmoplevelser med også, som jeg heller glemmer lige foreløbig. Tak for filmåret! :-) ;-).

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.