Cookie- og Privatlivspolitik
Marvel-rygte: Tom Cruise skal spille Iron Man

Marvel-rygte: Tom Cruise skal spille Iron Man

Doctor Strange 2 får måske besøg af verdensstjernen

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Lang tid før Marvels filmiske univers og før Robert Downey Jr. blev identisk med Iron Man, så var Tom Cruise faktisk tæt på at spille Avengers-helten.

I 1998 var Mission Impossible-stjernen således interesseret i selv at producere og medvirke i en film om Tony Stark og hans heroiske alias.

Det blev aldrig til virkelighed, men nu kan det være, at Tom Cruise alligevel kan få opfyldt superheltedrømmen.

Et nyt rygte fra MCU Cosmic lyder nemlig på, at Marvel lige nu overvejer at hyre den 58-årige skuespiller til at spille netop Iron Man i Doctor Strange 2: In the Multiverse of Madness.

Men han vil ikke overtage Robert Downey Jr.s rolle, derimod vil han blive introduceret som en alternativ udgave af helten fra et andet univers.

For som titlen på Doctor Strange-fortsættelsen antyder, så vil den åbne op for "the multiverse" i MCU, som man forrige år gjorde på animationsfronten i Spider-Man: Into the Spider-verse.

Senest har DC gjort noget lignende med The Flash, hvor man har hyret både Michael Keaton og Ben Affleck til at spille Batman i samme film, og nu vil Marvel altså gøre nummeret efter i deres filmiske univers.

Historien går på, at man vil have flere stjerner med i cameos i den kommende Marvel-film, der har den rutinerede Sam Raimi på instruktørposten. Tom Cruises optræden som Iron Man vil derfor også være kort, hvis det altså bliver til virkelighed.

Doctor Strange 2: In the Multiverse of Madness får premiere 24. marts 2022.

Hvis man vil have en lille indikation på, hvordan Tom Cruise vil gøre det som Iron Man, så udkom der sidste år en såkaldt "deep fake" udgave af det. Se videoen her:

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad a

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT! "A consistent fictional universe is a more believable fictional universe." Dette er et mantra brugt af næsten samtlige forfattere i verden. Det gælder også visuelt, fx med skuespillere og hvordan de ser ud.

Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne. Det ville være en fornærmelse over for både Tony Stark og RDJ at caste Tom Cruise!

Samueluser/14193

I MCU er der kun én Tony Stark.
Hvis Robert skal byttes ud, så skal det være et helt andet univers. Helt nye Avengers film helt fra starten af (og det må de godt lade være med). Og selv da er RDJ (efter min mening) meget bedre end Tom Cruise.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

1 dag siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

1 dag siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

1 dag siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

2 dage siden
Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

4 dage siden

Aktive debatter