Cookie- og Privatlivspolitik

SvampeBob 3: På vild flugt

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
The SpongeBob Movie: Sponge on the Run
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Animationsfilmen' SvampeBob 3: På vild flugt' er den tredje film om den hyperaktive Nickelodeon-karakter.

SvampeBob Firkant, der bor i en ananas på bunden af havet, må denne gang begive sig langt væk fra Bikini Bunden og ud på et farefyldt eventyr for at redde sin elskede hussnegl Gary.

Gary er nemlig blevet kidnappet og befinder sig nu i det mystiske Atlantic City. Heldigvis får SvambeBob selskab af sin bedste ven, søstjernen Patrick. For er der noget, som virkelig betyder noget helt nede dybt i det blå, er det venskab.

Den første film udkom i 2004, mens den forrige film, SvampeBob: En rigtig landkrabbe, så dagens lys i 2015.

'SvampeBob 3: På vild flugt' er instrueret af Tim Hill, der tidligere stod bag Alvin og de frække jordegern. På rollelisten ses navne som Keanu Reeves, Snoop Dog og Awkwafina. (Copyright: kino.dk)

Filmen er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
zdauser/214684

Er dette 3. afsnit af animationsfilm-serien stadig aktuel for biografgængerne d. 30 juli 2020 som ellers antaget eller påtænkt iflg. den første officielle trailer og cover-billedet (dette kan dog forresten ses/påvises i denne artikel /side) ,eller hvordan?
Eller bliver den købt af den så velkendte Netflix- streamingtjeneste af de danske/internationale biografers selskab*/forening*, hvilket den ellers har haft gode intentioner og erfaringer med et par gange før, yeah. Anybody? :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.