Cookie- og Privatlivspolitik

Greyhound

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
Greyhound
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Krigsfilmen 'Greyhound' handler om en kaptajn, der under Anden Verdenskrig står i spidsen for at angribe tyskerne midt på Atlanterhavet.

Dramaet er baseret på romanen 'The Good Shepherd' af C. S. Forester, og hovedrollen skal portrætteres af Tom Hanks, der tidligere har medvirket i flere krigsfilm bl.a. Saving Private Ryan.

Mere omtale af 'Greyhound' følger...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (32 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Lyden i Greyhound er imponerende godt skruet sammen. Det er i høj grad en "fysisk" film, der skal opleves på et stort lærred/skærm i et mørkelagt rum - og med lydanlægget skruet højt op.

Der er nemlig "sænke slagskibe" for alle pengene mellem ubåde og destroyere i denne 2. Verdenskrig film med Tom Hanks som kaptajn i allerforreste linie. Han har ansvaret for at føre en stor konvoj af forsyningsskibe sikkert over Atlanten. Ikke et job jeg misunder ham, for der skal konstant tages potentielle livsfarlige beslutninger under total stress og kaos. Man føler intensiteten, mens de maritime kommandoer flyver om ørene på een - ledsaget af truende torpedoer og beskydninger. Denne nervepirrende intensitet er netop båret af den Oscar-nominerede dundrende lydside. Og så er det i øvrigt en ganske kort film. Efter 1 timer og 25 minutter kører rulleteksterne allerede.

Mich

Har man blot den mindste interesse i 2. verdenskrig sidder man på kanten af stolen under hele filmen. Lydsiden er stærk, og selvom den er lavet med mange computeranimeringer så skæmmer det slet ikke. Hvor skulle man i øvrigt få 20 skibe fra 1940 henne.. - Hanks spiller overbevisende, og det gør folkene ombord i øvrigt også. Se den, den er vigtig og vild.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.