Cookie- og Privatlivspolitik

A Christmas Carol

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.11.2009
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Christmas Carol
|
Versioner: se alle
Originalversion, 3D (eng. tale u/ undertekster)
|

Scrooge (Jim Carrey) starter i 'A Christmas Carol' julen med sin sædvanlige menneskefjendske og nedladende snerren af sin kuede, men trofaste kontorassistent, Bob Cratchit og sin lalleglade nevø, Fred.

Da de tre julespøgelser, Fortid, Nutid og Fremtid (også Carrey) tager ham med på en chokerende og uforglemmelig rejse, åbner de Scrooges øjne for alt det onde, han har gjort i sit liv og tvinger ham til at åbne sit hjerte for at få tilgivelse… inden det er for sent. 

Filmen er Robert Zemeckis' ('Tilbage til Fremtiden'-filmene, 'Hvem snørede Roger Rabbit', 'Forrest Gump', 'Polar-Ekspressen') udgave af Charles Dickens' klassiske fortælling.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (452 votes)
4.3
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... visuelt bragende flot med kamerature og 3D-effekter, man næsten kun kan drømme om i virkelige film. ... [de mindste] vil finde den for skræmmende." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Uden Jim Carrey havde denne 2.453. genfortælling af Charles Dickens juleventyr været lidt af en and. Men 'Mister Gummifjæs' redder både dagen og julen - lige på stregen." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... sært gammeldags og teatralsk i udtrykket. ... Zemickis' bedrift med at putte løjerne en tur gennem computerne bibringer for så vidt intet nyt til fortællingen." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Animationen og computerstyringen beherskes overlegent, men tenderer mod at blive et mål i sig selv - på historiens bekostning. Alt hurlumhejet bremser dens fremdrift unødigt, selv om billederne er flotte og den febrilske bevægelighed ren akrobatik." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Charles Dickens’ gamle juleeventyr er blevet en opvisning i flotte 3-D-effekter – dog blottet for hjertevarme." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "... følelsen af solens klare styrke julemorgen og Ebenezers nye fred med sig selv er overvældende frisk og autentisk - som ved et første møde med historien, der aldrig har mistet et gran af sin styrke ved at blive brugt så ofte. ... Det er en stærk film..." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men nok den flotteste.

Maggie Smith

Synes versionen er en flot version af det. God liste af skuespillere!

Wayne

at den bliver vist i 3D - men dette er en af de sjældne undtagelser. Filmen er meget visuel, og det opleves ind imellem som en rutchebanetur.

M_Weihrauch

Det er en fed udgave af en klassiker, flotte effekter både uden og med 3D effekten. Historien er som den altid har været f*cking sød og fantastisk.

Varm anbefaling herfra.

Nicolaiuser/319840

den er god tror jeg

 Mette Breinholt

men måske lidt marsk for minder børn men fortæller rigtigt meget at man skal hjælpe hinanden.. vil have den på DVD

Mikkel Poulsen

Jeg så den i biografen I Slagelse 2009 den 21 November jeg elsker den det er en god film flot lavede, jeg så den så Ikke I 3-D men gad virkelig godt og Jim Carrey er jo fantastisk som Ebenezer Scrooge og Gary Oldman som Bob Marley rigtig sød julefortælling med gys 3 spøgelser og ja jalouxi og kærlighed jeg elsker den en af mine favorit julefilm jeg læste på et tidspunkt om det her http://www.goodreads.com/book/show/11307652-a-vampire-christmas-carol kunne være fedt hvis den kom som film ligesom med Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Kian

det er en fed 3d film som man må se.

Emil T

En meget Flot udgave men hvis man har set den før har man set den her NÆSTEN.

Flot kan jeg dog selv sige den er og meget good hvis man kan lide historien i forvejen.

værd at se hvis man kan lide historien og er lige glad om film er forudsigelige.

karinauser/15279

den er god men er kedlig slutning den mangler lidt mit i

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.