Cookie- og Privatlivspolitik
1 biografaktuel & 8 kommende musikfilm

1 biografaktuel & 8 kommende musikfilm

Fra 'Sangklubben' til 'West Side Story'

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Fra i dag kan du se det rørende musikalske drama Sangklubben i biograferne. 

Her slår en gruppe kvinder, der alle er gift med udsendte britiske soldater, sig sammen om at danne et kor. Snart bliver de inviteret til at optræde på tv. 

Men 'Sangklubben' er ikke den eneste film på vej med feel good og musik på menuen. Musikfilmen er en af de mest populære genrer i disse dage, så du kan se frem til en del mere sang i biografmørket over det næste års tid.

 


Wild Rose
Filmen 'Wild Rose' handler om en ung kvinde fra Glasgow, der efter at have siddet i fængsel vender tilbage til sit liv som mor til to små børn, mens drømmer om at blive en vaskeægte Nashville-stjerne konstant kommer i konflikt med hendes daglige forpligtelser. Tom Harper er manden bag filmen, og i hovedrollen ses stjernefrøet Jessie Buckley, som tidligere havde den ledende rolle i Beast

Premiere den 23.juli 2020

 

West EndEverbody's Talking about Jamie
Den populære West End musical kommer op på det store lærred til oktober. Filmen følger en engelsk teenager, der gerne vil være en drag queen. 

Premiere den 22. oktober 2020.West Side Story
Mesterinstruktøren Steven Spielberg har for længst bevist, at han mestrer de fleste genre. Nu har han for første gang kastet sig ud i en musical. Og mon ikke vi kan forvente, at det bliver lige så højt niveau, som Spielberg næsten altid er garant for? Manuskriptet bag musicalen er skrevet af Oscar-nominerede Tony Kushner, der bl.a. har skrevet de to Spielberg-film Munich og Lincoln. Rollerne som de unge Tony og Maria bliver spillet af Baby Driver-stjernen Ansel Elgort og den debuterende Rachel Zegler.

Premiere d. 17. december 2020


Respect
Musikfilmen 'Respect' handler om den legendariske R&B-sanger Aretha Franklin og hendes liv. 

I rollen som Franlin ses Jennifer Hudson, der vandt en Oscar-statuette for sin præstation i musicalen Dreamgirls.

Premiere den 14. januar 2021.

 

Cinderella
Musicalen 'Cinderella' er en moderne filmatisering af det klassiske eventyr om Askepot. Askepot spilles denne gang af popstjernen og det tidligere medlem af pigegruppen Fifth Harmony, Camila Cabello. Filmen instrueres af Kay Cannon, der tidligere har stået bag Blockers samt været producer på musikfilmene Pitch Perfect 2 og Pitch Perfect 3.Nyfortolkningen af eventyret er baseret på en idé af James Corden, som også er producer på projektet.

Premiere den 11. februar 2021.
The High Note
Det musikalske drama 'The High Note' er en kærlighedshistorie, som foregår i Los Angeles' musikindustri. På rollelisten ses Dakota Johnson, der især er kendt fra Fifty Shades-filmene. Den Oscar-vindende La La Land fortalte ligeledes en kærlighedshistorie i rammerne af Los Angeles.

Premiere den 12. maj 2021.

 

In the Heights
Musicalen 'In the Heights' er en filmatisering af Broadway-stykket af samme navn fra 2008 - Musikken er skrevet af Lin-Manuel Miranda, som måske bedst er kendt for sin musical Hamilton

Filmen omhandler om en række karakterer, som bor i kvarteret Washington Heights på Manhattan.Bodegaejeren Usnavi længes efter om en smuk kvinde, der arbejder i skønhedssalonen ved siden af, og drømmer om at vinde lotteriet, så han kan flytte tilbage til den Dominikanske Republiks strande. Usnavis barndomsven Nina vender tilbage til nabolaget med overraskende nyheder til hendes forældre, som har brugt hele deres livsopsparing på at forbedre deres datters liv. Alle beboerne i Washington Heights finder ud af hvad "hjem" virkelig betyder. 

Premiere den 17. juni 2021.


Wicked
Den 3-dobbelte Oscar-nominerede instruktør, Stephen Daldry, der bl.a. er manden bag mesterværker som The Hours, The Reader og Billy Elliot, skal stå bag filmatiseringen af Broadway Musicalen ’Wicket’. Forvent et slags spin-off på Troldmanden fra Oz.

Premiere den 22. december 2021.
 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Glæder mig især til "In the heights" og "Wicked"

Antaeus

Filmen fra 1961 med Natalie Wood i hovedrollen er et mesterværk. Jeg tror ikke på at den kan matches også selv om instruktøren hedder Spielberg, dertil er den simpelthen for perfekt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

4 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 uge siden

Aktive debatter