Cookie- og Privatlivspolitik

Out of Africa (1985)

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Out of Africa
|
Versioner: se alle
70MM, Originalversion, Særvisning
|

'Out of Africa' (Mit Afrika) har Meryl Streep i hovedrollen som baronessen og forfatterinden Karen Blixen, der i en periode levede på en kaffeplantage i Afrika og havde et stormfuldt forhold til storvildt-jægeren Denys Finch Hatton spillet af Robert Redford. Sydney Pollack vandt en Oscar for instruktionen, og alt ialt høstede 'Out of Africa' syv gyldne statuetter.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (106 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Storslået drama om Karen Blixens farm i Kenya. Jeg var nu ikke helt overbevist af romancen mellem Robert Redford og Meryl Streep.

Wayne

Fortjente Oscars til instruktør og film.

Katja

og hendes afrikanske liv og hendes forhold til mænd m.m!

Kan huske jeg så denne film da jeg var omkring 11 -12 og den efterlod mig et kæmpe indtryk og lyst til at vide endnu mere om Blixen og hendes liv!

Hvor var vi dog heldige dengang at Streep & Redford havde tid (og lyst) til at gøre et smukt forsøg på at gengive hovedrollerne!

Nielsuser/627011

De sande stjerner i denne film er Afrika og John Barrys musik.

Man må ikke snyde sig selv for at opleve dem på stort lærred og med godt lydanlæg.

Det er en oplevelse for livet!!

birgit

Jeg glæder mig til at gense denne gribende storfilm i Imperial. Lærred og lyd kan ikke blive bedre. Tak Imperial fordi I viser den igen, jeg er sikker på det bliver storslået :)

milesuser/469678

øh JAne Doe.. mig bekendt viser cinemaxx heldigvis også gamle rædsler. jeg foreslår, at du slet og ret lader være med at købe billet og lader andre nyde disse gensyn på det store lærred.. Længe leve Imperial, CinemaxX og andre biografer der giver de gamle klassikere et nyt liv..

Susan

Der er noget der hedder filmskatte, som bare er værd at se igen og igen, og der er "Out of Afrca" en af dem, den er så smukt fotograferet, og Meryl Streep og Robert Redfords samspil er bare så godt.

Jeg er lykkelig over, at Imperial stadig viser filmskatte på stort lærred, som vi ellers ikke ville se.
Jeg har selv været derinde og se "Sound of Music" UDEN undertekster, det var en kæmpeoplevelse, at se den på stort lærred, med fed biograflyd, når jeg i så mange år, kun har set den på videobånd, og dvd.

Jeg har ikke tal på alle de gange jeg har set den film, siden jeg så den som 13 årig, men det er rigtig mange gange, og kommer den i Imperial igen, så skal jeg se den IGEN..
Desværre kan jeg ikke på lørdag, ellers gad jeg bare godt se "Out of Africa".. Igen..!!

Imperial, bliv endelig ved, vi er mange der sætter pris på filmskattene, der var rigtig mange i biografen til "Sound of Music"
Tak for gode oplevelser..
Hilsen fra Susan :)

Jane Doe 1user/646022

70 mm? woow :-(

sorry, im just NOT impressed (-og gruer nu også for hvilke andre 70mm rædsler der kan hives frem fra støvkabinettet og fremvises for en vanvittig pris).
Men selvfølgelig Søren, jeg bøjer mig. Du skal være så hjertelig velkommen til at nyde de gamle "perler." (Har en fornemmelse af at du også vil have god plads omkring dig imens, men lad os nu se).

Gudskelov for Cinemaxx!

sørenuser/222103

Jane Doe har vist ikke fattet pointen. Filmen vises på 70mm. Der kommer ikke længere film på 70mm, så vi har chancen for at gense gamle perler, som ellers ikke ville få en ny chance på det store lærred, når Imperial blærer sig med at de er én af de to biografer i DK som kan vise 70mm.

Jane Doe 1user/646022

Står det virkelig så sløjt til med dansk økonomi, at man ikke engang har råd til NYE film i danmarks største biograf?
Helt ærligt, jeg er sikker på at ikke engang Merryl Strep gider at se den gamle traver igen. -Dog ville den pinlige gentagelse på det store lærred uden tvivl have morret Karen Blixen.
Gu ve hvad det kommer til at koste for en billet til en film er blevet vist tonsvis af gange i flimmerkassen, og som jeg iøvrigt smed ud som videobånd i sidste århundrede, efter DVDen indtog markedet?
Ej jeg er sgu forarget. Ved dette års oscarfestival var der massere af nominerede film som jeg med glæde ville se, men som aldrig nåede til danske biografer. Kunne man få mulighed for at se dem i stedet? hrmf!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.