Cookie- og Privatlivspolitik
5 film på vej med Timothée Chalamet

5 film på vej med Timothée Chalamet

Hollywoods nye darling er en travl herre

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)

Den unge skuespiller Timothée Chalamet stjal alle pigehjerter og sikrede sig en Oscar-nominering for bedste mandlige hovedrolle i en alder af 22 år i 2017, hvor han medvirkede i Call Me By Your Name.

Siden da er hans popularitet steget, og han er blevet en eftertragtet skuespiller. Chalamet er blevet kaldt den nye Leonardo DiCaprio, og de næste par år byder på mange spændende projekter for den nye Hollywood-darling, som for alvor kan slå hans navn fast!

Han skal både ud i rummet, et smut tilbage til Italien og hen på en avisredaktion i det 20. århundrede.

Herunder kan du få et overblik over de kommende film, der har Timothée Chalamet på rollelisten.

Little Women © Sony Pictures
Little Women
Greta Gerwigs filmatisering af den populære bog ved samme navn af Louisa May Alcott har allerede haft premiere i udlandet. Den har modtaget meget ros, så der er meget at glæde sig til.

’Little Women’ handler om søstrene Meg, Jo, Beth og Amy March og følger dem i tiden efter den amerikanske borgerkrig. Chalamet spiller rollen som Laurie, naboens dreng. 

Filmen genforener instruktøren, Chalamet og Saoirse Ronan, der arbejdede sammen på ’Lady Bird’. Udover Chalamet og Ronan er Meryl Streep, Laura Dern, Emma Watson og Florence Pugh på rollelisten.

Little Women © Kino.dk

’Little Women’ er aktuel nu.

The French Dispatch © 20th Century Fox
The French Dispatch
Chalamet bliver en del af Wes Andersons farverige univers i ’The French Dispatch’, der betegnes som et kærlighedsbrev til journalismen.

Handlingen foregår i en fransk by i det 20. århundrede på en amerikansk avisredaktion. Timothée Chalamet spiller Zeffirelli, en revolutionær studerende.

Chalamet får selskab af blandt andet Bill Murray, Elisabeth Moss, Saoirse Ronan og Willem Dafoe.

’The French Dispatch’ har dansk biografpremiere d. 16. december 2020.


Dune
Timothée Chalamet påtager sig rollen som hertugsønnen Paul Atreides i Denis Villeneuves kommende Science Fiction-film.

’Dune’ er baseret på Frank Herberts roman fra 1965, der bl.a. har inspireret Star Wars.

Filmen handler om hertugsønnen, der vikles ind i galaksens politiske kampe, hvor krydderiet Melange er altbetydede for herredømmet. Vi har netop fået de første billeder fra filmen - se dem her.

’Dune’ har dansk biografpremiere d. 17. december 2020. 

Going Electric © Columbia/ Scanbox

Going Electric
Den unge skuespiller står over for sin hidtil største udfordring, når han skal portrættere selveste Bob Dylan i ’Going Electric’.

Filmen vil skildre, da Bob Dylan gik fra at være sin generations talerør til pludselig at blive mere rocket. Derudover vil den også fokusere på tiden, hvor Dylan fik sit gennembrud.

Instruktøren bag er James Mangold, der bl.a. har instrueret ’Le Mans ’66’ og ’Logan’, og stod i 2005 bag Johnny Cash-fortællingen Walk the Line.

’Going Electric’ afventer premieredato.

Call me by your name © UIP

Call Me By Your Name 2
Chalamet vender tilbage i rollen som gav ham sit store gennembrud, Elio - den forelsket italiener.

Det sker i fortsættelsen til hittet Call Me By Your Name, hvor både Chalamet og Armie Hammer genindtager deres roller, og Luca Guadagnino instruerer igen.

Plottet er endnu ikke afsløret, men det rygtes at dele af handlingen er inspireret af bogfortsættelsen ’Find Me’ af Andre Aciman, som også forfattede den første bog. Det er dog ikke officielt endnu, og Guadagnino har sagt, at han leger med tanken om at lave sin helt egen originale forsættelse.

Instruktøren havde planlagt møder med en berømt manuskriptforfatter inden Coronavirussen, så produktionen er så småt påbegyndt.

’Call Me By Your Name 2’ afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

"Den unge skuespiller Timothée Chalamet stjal alle pigehjerter og sikrede sig en Oscar-nominering for bedste mandlige hovedrolle i en alder af 22 år i 2017, hvor han medvirkede i Call Me By Your Name."

SÅ I filmen??

Elektra

Med vise ord fra Florence Given: Hetrifying!

DJN

Elsker det ord :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

10 minutter siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

4 dage siden

Aktive debatter