The Farewell

Tilladt for alle
Filmen er fortalt i et roligt tempo og har en både melankolsk og venlig grundstemning. Den indeholder dog enkelte scener, hvor personerne er kede af det og græder. Da scenerne er meget rolige og af kortere varighed, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på selv de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
20.08.2020
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Farewell
|
Billetter

Komedie-dramaet 'The Farewell' handler om en kinesisk familie, som finder ud af, at deres bedstemor ikke har langt igen.

Familien beslutter sig for ikke at fortælle nyheden til bedstemoren, og de vil nu nå at planlægge et bryllup, inden hun dør.

Hovedrollen spilles af Awkwafina, der tidligere har spillet med i film som Ocean's 8 og Crazy Rich Asians. Hun vandt en Golden Globe for rollen i 'The Farewell'. 

Mere omtale af 'The Farewell' følger...

Skal du se The Farewell?
(33 stemmer)

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Awkwafina spiller pigen Billy, der har boet det meste af sit liv i New York med sine kinesiske forældre. Hun er meget tæt knyttet til sin bedstemor, som bor i Beijing. Billy bliver derfor temmelig trist, da hun får nyheden om, at bedstemoderen er døende af kræft. Og hun har meget svært ved at acceptere den kinesiske tradition med at lade patienten leve i lykkelig uvidenhed om sygdommen.

Filmen viser nogle super interessante aspekter ved forskellige måder at tænke på i vest og øst - her set gennem en indvandrerpige, som primært er præget af vestlig tankegang. Det er desuden vældig hyggeligt at være i selskab med den store kinesiste familie.

Filmen har af en eller anden underlig grund fået genrebetegnelsen "komedie-drama". Men man skal på ingen måde forvente en sjov film. Det er et drama om et interessant og alvorligt emne - men serveret med en let tone.

4 stjerner.

Andreas

Fuck den glæder jeg mig til

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.