Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Hvilken film glæder du dig mest til at se i 2020?

Afstemning: Hvilken film glæder du dig mest til at se i 2020?

Genåbning og mange film er i vente - stem på din favorit

Stem op!
75
Stem ned!
0
(reset)

Biografturene er blevet sat på pause, men nu er biograferne snart klar til at levere flere fantastiske og underholdende film fra juni.

2020 har film for enhver smag og aldersgrupper, så alle kan få sig en god tur i biografens røde sæder. Den sidste halvdel af filmåret byder bl.a. på fortsættelser til store franchises, spritnye superheltefilm, uhyggelige gysere og skønne familiefilm.

Men hvilke film glæder du dig allermest til? Du kan stemme på den herunder - og skulle det være en anden titel, så skriv det gerne i kommentarfeltet.

Listen er opsat i alfabetisk rækkefølge, og du kan kun vælge én film.

Hvilken film glæder du dig mest til at se i 2020, når biograferne åbner igen?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere. Jeg havde besluttet at jeg skulle ind og se Klovn 3, og til april, No Time to Die, men så lukkede det hele ned. Nu begynder det heldigvis at lysne igen, og den jeg glæder mig mest til er Tenet. Jeg er vild med Nolans film, fordi de næsten altid er ret unikke, og man ved aldrig helt hvad de handler om på forhånd. Til forskel fra mange andre film, som ofte afslører alt for meget i traileren. Dukker Wonder Woman overraskende op i filmen, lad os vise det i traileren. Er ham hovedpersonens bedste ven i virkeligheden skurken, lad os vise det i traileren. Vi skulle jo nødigt overraske folk når de ser filmen.

PernilleSolouser/16711

TENET!!!!

#InNolanWeTrust

Jen Headuser/1439276

Det er Nolan, forhelvede. Ja tak!

Petrescu

Der er fine, spændende film på listen, men den film, som jeg glæder mig mest til at se i biografen, er... "The Empire Strikes Back." Star Wars er som skabt til det store lærred.

Jonas

Jeg ved godt, at Tenet også får premiere i år, men det er nødt til at være No Time to Die! Jeg håber inderligt, den ikke bliver udskudt yderligere.

Casper

Ser frem til alle superhelte film, men ser specielt frem til Free Guy - Spændt på at se hvad Ryan Reynold kan byde på med denne NPC videogame film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

6 minutter siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

4 dage siden

Aktive debatter