Cookie- og Privatlivspolitik
Underverden 2 kan være på vej

Underverden 2 kan være på vej

Action-fortsættelsen har fået manuskriptstøtte

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Den danske actionfilm Underverden med Dar Salim som hævntørstig læge, der søger hævn efter sin brors død, blev et stort hit i de danske biografer i 2017, hvor den solgte over 173.000 billetter.

Nu ser det ud til, at en fortsættelse er på vej. Fenar Ahmads projekt 'Underverden ll' har nemligvis fået manuskriptstøtte af Det Danske Filminstitut. Det skriver Ekko.

Ahmad vil igen være tilbage i instruktørstolen, mens han skriver manuskriptet i samarbejde med Adam August, som også var med på den første.

Det skal dog understreges, at efterfølgeren endnu ikke er mejslet i granit. Det er stadig tidlig i processen, og mere støtte er krævet, før 'Underverden 2' kan finde sin vej til biograflærredet.

Fenar Ahmad stod senest bag filmatiseringen af Valhalla fra 2019, der var baseret på de populære tegneserier af Peter Madsen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bukselak

Den første film lignede et dansk forsøg på og lave en fed Batmanfilm, med dårlige effekter samt tyndt manuskript. Det lykkes bare ikke, da det hele falder til jorden.
Hvordan skulle en 2er redde dette?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

6 dage siden

Aktive debatter