Cookie- og Privatlivspolitik

Kom med ind i det hjemsøgte hus fra The Conjuring i 7 gysende døgn

Uhyggelig live-stream til hjemmekarantænen!

Stem op!
43
Stem ned!
0
(reset)

I en hel uge vil The Dark Zone Network streame direkte fra det virkelige hus på Rhode Island, som gyserfilmen The Conjuring (Dansk titel: Nattens dæmoner) er inspireret af.

Fra den 9. til 16. maj vil man følge den nye familie Heinzen, der nu bor i huset, som er blevet udstyret med et utal af kameraer, der er tændt 24 timer i døgnet i de 7 dage.

I perioden vil de udføre paranormale undersøgelser, seancer og spille Ouija-brætspil, ligesom kendte personligheder fra det paranormale miljø også vil komme på besøg.

Det koster dog penge! Således kræver de 4.99 dollars for en 24-timers udsendelse, mens man kan betale 19.99 dollars for at se med hele ugen. En del af de penge vil dog blive doneret til Covid-relaterede velgørenhedsorganisationer. Et frit live-preview starter den 8. maj.

'The Conjuring' var baseret på de efter sigende virkelige hændelser, der skete for Perrons familien i 1970'erne i det hjemsøgte hus, der startede med ting, der bevægede sig og endte med dæmoniske besættelser og mystiske dødsfald.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Det lyder virkelig som den den mest uhyggelige live-stream nogensinde! Jeg gad gerne se det, men når det rent faktisk er virkelige sted for en virkelig begivenhed... Yikes! Jeg er skræmt fra vid og sans nu!
:-O

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter