Cookie- og Privatlivspolitik
Ghostbusters 3, superheltefilmen Morbius og flere rykkes til 2021

Ghostbusters 3, superheltefilmen Morbius og flere rykkes til 2021

Får overblik over alle film, der har skiftet premieredato grundet Coronavirus

Stem op!
36
Stem ned!
0
(reset)

Biografer over hele landet aflyser forestillinger de næste 14 dage som følge af regeringens nye tiltag for at stande Corona-smitten i Danmark.

Alle forestillinger er derfor aflyst frem til og med fredag den 27. marts.

Dette har selvfølgelig betydning for de film, der skulle have haft premiere den 12., 19. og 26. marts. Måske endda efterfølgende film også.

Bond-filmen No Time to Die blev udskudt til november i hele verden, mens en række film er mere landespecifikke.

Derfor holder vi jer her opdaterede på alle film, der rykker premieredato eller aflyses:

Afventer nye premieredato:

Greyhound © Sony Pictures
-Greyhound (udskudt på ubestemt tid)
Tom Hanks' nye krigsfilm handler om en kaptajn, der under anden verdenskrig står i spidsen for et angreb mod tyskerne på Atlanterhavet.


Scoob (afventer ny premieredato)

Den første anminerede biograf-spillefilm om den talende hund Scooby-Doo og resten af mysteriebanden skulle have ramt biograferne til sommer, men filmen er nu udskudt og en ny premieredato afventes.


In the Heights (afventer ny premieredato)

Filmatiseringen af det populære broadway-stykke af samme navn bliver rykket fra august til en endnu ukendt premieredato.

'In the Heights' følger en gruppe mennesker på Manhatten, og musikken er skrevet af Lin-Manuel Miranda.


Malignant (afventer ny premieredato)

Den hemmelighedsfulde gyserfilm 'Malignant' af Saw-, Insidious- og The Conjuring-instruktør James Wan skulle have haft premiere i august, men filmen rykkes nu for at få plads til Warner Bros. superhelte-storfilm 'Wonder Woman 1984' (læs mere længere nede).

Gyseren siges at omhandle en kræftpatient, der finder ud af, at hans tumor faktisk er en mystisk alien-parasit.


Minions 2: Historien om Gru (udskudt på ubestemt tid)
De gule undersåtter skulle have været tilbage til sommer. Men selskabet Illumination har lukket ned for arbejdet, og derfor når de ikke at blive færdig med animationsfilmen i tide. Vi må derfor vente lidt længere på fortællingen om, hvordan Gru blev så grusom.

- Black Widow (afventer ny premieredato)
Den længe ventede solofilm om Avenger-medlemmet Black Widow - spillet af Scarlett Johanson. Denne gang møder vi den russiske spions "familie" og en mystisk skurk kendt som the Taskmaster.

- Spiral: From the Book of Saw (udskudt på ubestemt tid)
Den 9. film sat i Saw-universet med Chris Rock i hovedrollen og som idemanden bag manuskriptet. På rollelisten finder vi bl.a. også Samuel L. Jackson, der hjælper med at fange en mystisk og bestialsk morder.

- The Personal History of David Copperfield (udskudt på ubestemt tid)
Komedie baseret på Charles Dickens populære roman fra 1850 med Dev Patel i titelrollen.

- Antebellum (udskudt på ubestemt tid)
Gyser med Janelle Monaé i hovedrollen som den succesfulde forfatter Veronica, der bliver fanget i skræmmende virkelighed og må løse et hjernevridende mysterium inden det er for sent. 

- Kvinden i vinduet (udsat på ubestemt tid)
Krimi-drama med Amy Adams som børnepsykologen Anna, der lider af agorafobi, der gør at hun aldrig forlader sin lejlighed i New York. I bedste Hitchock-stil bliver Anna blandet et en mysterie, da hun ser en kvinde blive slået ned - men ingen tror hende.

Kød & Blod © Snowglobe Film
- Kød & blod (ny dato afventes)
Det danske mafiadrama med Sidse Babett Knudsen afventer ny dato. Filmen er instrukøren Jeanette Nordahl's spillefilmsdebut, og den blev godt modtaget til Berlin Filmfestival.

The Peanut Butter Falcon © Angel Films
- The Peanut Butter Falcon (ny dato afventes)
Vi må desværre vente med at se denne genfortolkning af Huckleberry Finn. Filmen har Dakota Johnson og Shia LaBeouf i hovedrollerne og er en rigtig feel-good film. 

Weathering With You © Camera Film
- Weathering with You (ny premieredato til sommer)
Skaberen bag den bedst sælgende anime-succes nogensinde er tilbage med en ny fantastisk ungdomsfilm om en ung fyr, der flygter til Tokyo, hvor han møder en pige, der kan styre vejret. 

SamSam © SF Studios
SamSam (udskydes på ubestemt tid)
Denne familiefilm følger drengen SamSam, der ikke har opdaget sine superheltekræfter endnu. Da den nye pige i byen hævder, at hun kan hjælpe ham med at få sine kræfter, tager de på eventyr sammen.

A Quiet Place 2 © UIP
A Quiet Place 2 (udskudt på verdensplan - ny dato afventes)
Efterfølgeren til kæmpesuccesen er blevet udskudt på verdensplan afslørede instruktøren John Krasinski, da han ikke vil vise den, før hele verden kan se med igen. I en nye film følger vi igen Evelyn og hendes børn i en verden, hvor den mindste lyd vækker monstrene. 

Little Women © Sony Pictures
Little Women (udskudt på ubestemt tid)
Louisa May Alcotts klassiker har fået en ny genindspilning, denne gang af den oscarnominerede instruktør Greta Gerwig. På rollelisten er blandt andet Meryl Streep, Emma Watson, Timothée Chalamet og Saoirse Ronan. Filmen havde premiere i udlandet i december, men vi må desværre vente lidt længere herhjemme.

Mulan © Disney
Mulan (udskudt på ubestemt tid)
Disneys nye live-action har indtil videre modtaget positive anmeldelser, så der er meget at se frem til, når krigerprinsessen kommer i de danske biografer. 

La Belle Ëpoque © Filmbazar
La Belle époque (udskydes på ubestemt tid)
Den franske feel-good film handler om den midaldrende mand Victor, der møder en iværksætter ved navn Antoine. Antoines firma kan tilbyde Victor at dykke ned i en hvilken som helst tidsperiode i hans liv og rekonstruere den. Hovedrollen spilles af den berømte Daniel Auteuil. 

X-men: New Mutants © 20th Century Fox
X-Men: The New Mutants (udskudt på ubestemt tid)
Den længeventede X-men film skulle først have haft premiere i 2017, men nu må vi atter vente lidt længere. I hovedrollerne ses Maisie Williams fra 'Game of Thrones', Anya Taylor-Joy fra 'Emma' og Charlie Heaton fra 'Stranger Things'.

Promising Young Woman © UIP
-Promising Young Woman (Afventer ny dato)
Carey Mulligan spiller hovedrollen i denne thriller om en ung kvinde, der er traumatiseret af en tragisk hændelse fra hendes fortid. Hun tager nu på togt for at få hævn på de mænd, der har såret hende.

Marco Effekten  © Nordisk Film
Marco Effekten (ny dato afventes)
Filmoptagelserne til 'Marco Effekten' er indstillet, hvilket betyder, at optagelserne kommer bagud. Dermed får filmen ikke premiere som planlagt til oktober. Vi må dermed vente i spænding på at se den nye Afdeling Q i aktion.  

 

Ny premieredato:

Ghostbusters: Afterlife © Sony Pictures
Ghostbusters 3: Afterlife (ny premiere den 5. marts 2021)
Den nye Ghostbustersfilm, der siges at være en direkte efterfølger til 80'er-filmene, er blevet udskudt helt til næste år oplyser Sony Pictures, den skulle oprindeligt været landet midt på sommeren i 2020.

Filmen handler om en mor og hendes to sønner, der opdager, at der er en forbindelse mellem hendes far og de oprindelige Ghostbusters. 


Morbius - (ny premieredato 18. marts 2021)

Jared Leto spiller titelrollen som vampyren, der er kendt fra Spider-Mans tegneserieunivers, og filmen er således endnu en film i Sonys superskurke-univers, der også har Venom.

'Morbius' skulle have haft premiere til sommer, men er nu rykket til marts 2021.

Peter Kanin hopper hjemmefra © Sony Pictures
Peter Kanin hopper hjemmefra (rykket til 14. januar 2021)
Peter Kanin 2 fortsætter eventyret om den glade kanin og hans nye familie. Familiefilmen skulle allerede have været landet omkring påske, derefter forlød det, at den ville kommer henover sommeren, men nu Sony meldt ud, at den officielt rykkes til januar 2021. 


- Uncharted (ny premieredato til 7. oktober 2021)

Produktionen på filmatiseringen af spillet 'Uncharted' er blevet sat i bero grundet Coronavirus, og derfor har Sony nu valgt at rykke premieredatoen fra marts 2021 til oktober 2021.

Adventurefilmen vil fungere som en forløber til spillene, hvor vi, hvordan den unge eventyrer Nathan Drake møder sin læremester Sully, spillet af hhv. Tom Holland og Mark Wahlberg.


Wonder Woman 1984 (premiere 13. august)

Den ventede opfølger til den populære DC-film fra 2017 om superheltinden Diana. Filmen har af flere omgange været rykket, men nu bliver den altså skubbet et par måneder fra sin premiere i juni til en ny premiere 13. august.

'Wonder Woman 1984' udspiller sig som også titlen antyder i 80'erne, og denne gang skal heltinden op imod skurken Cheetah spillet af Kristen Wiig.

Trolls på Verdensturné © UIP
- Trolls på verdensturné (premiere den 1. oktober)
Troldenes verdensturné er blevet udskydt lidt endnu, og vi må vente indtil d. 1. oktober. Til den tid er de klar med masser af musik og fest, der vil få alle i godt humør. 

 

No time to Die © SF Studios
- No Time to Die (rykket til den 12. november)
Den helt store overraskelse kom, da det blev annonceret at Bond 25 blev rykket helt til d. 12 november på grund af Coronavirussen. Vi må dermed vente lidt med at se Daniel Craig spille James Bond for sidste gang. 

Bølle på eventyr © UIP
Bølle på eventyr (ny premiere den 9. juli)
Filmen handler om hunden Bølle, der siden han var en hvalp er blevet forkælet. Da hans ejer dør, skal han pludselig lære at stå på egne ben. 

Fast & Furious 9 © UIP
- Fast & Furious 9 (rykker til den 1. april 2021)
Vin Diesel kommer ikke til at køre ræs på det store lærred lige forløbigt. Filmen er nemlig blevet rykket helt frem til næste år for at undgå at få premiere under coronavirussen.

Aflyst:

Dark Waters © Nordisk Film
Dark Waters (aflyst)
Mark Ruffalo spiller advokaten Robert Bilott, der hjælper en bonde i West Virginia i retten mod selskabet DuPont Chemicals. Filmen er baseret på en virkelig hændelse. 'Dark Waters' får desværre ikke dansk biografpremiere. 

The Hunt © UIP
-The Hunt (Aflyst)
Denne kontroversielle gyser handler om en 12 fremmede der vågner i en skovlysning uden at vide, hvorfor de er der. Det viser sig at de er blevet udvalgt til en jagt, hvor de bliver jaget. Filmen kommer ikke til at få dansk biografpremiere. 

Listen opdateres løbende.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.
Den skulle have haft premiere d. 16 april og jeg havde virkelig set frem til den.
Poul

William

Ærgerligt, men jo nok den rigtige beslutning. De gør det nok både som en økonomisk afvejning, men forhåbentligt også af hensyn til folkesundheden.

Thomas

Først og fremmest vil jeg gerne understrege at jeg synes det er helt rigtigt lukke biograferne i disse alvorlige tider.

Når det så er sagt, så bløder mit filmnørdhjerte, for hvor har jeg dog glædet mig til film som The New Mutants og No time to die. Så vidt jeg husker skulle TNM have haft premiere tilbage i april 2018, men blev forsinket, først på grund af produktions vanskeligheder, og så salget af 20 Century Fox, og nu en verdensomspændende sygdoms krise. Jeg håber at den er ventetiden værd.

Pas på jer selv og hinanden, og hold hovedet koldt og hjertet varmt.

Trine

Hej,
Ved ikke om der allerede er nogen der har spurgt til dette, men hvad med os der har Biografklub Danmark og endnu ikke har fået set månedens film? Vises den mon stadig i næste måned, og rykkes de alle så?

Hilsen
Trine

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Det helt centrale er den manglende historie - vi ser kun flig af noget, og kender ikke vores hovedperson nok til at vi synes han er interessant.

6 timer siden
mette

Fed liste. Mangler dog to af mine favoritter: The Game og Primal Fear

9 timer siden
Jensuser/8141
Jensuser/8141

The Sting med Robert Redford og Paul Newman havde da den vildeste og mest overraskende slutning på en film og den burde have været med

10 timer siden
madsjakobuser/535626
madsjakobuser/535626

Mangler helt sikkert på denne ellers gode liste...

11 timer siden
Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

2 dage siden