Cookie- og Privatlivspolitik
Nicolas Cage spiller Nicolas Cage i ny film om... Nicolas Cage!

Nicolas Cage spiller Nicolas Cage i ny film om... Nicolas Cage!

Det bliver uden tvivl vanvittigt... og vi elsker det!

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Nicolas Cage har i lang tid været tynget af sit enorme talent. Det har ganske givet været træls igennem en længere periode, så nu skyder han den helt af med et projekt, hvor han har rollen som sig selv.

Det er i den kommende film ’The Unbearable Weight of Massive Talent’. Her skal han spille sig selv, eller i hvert fald en rolle, der er bygget på ham selv. Både som en nutidig version og en yngre version af sig selv.

Det er en meta-fortælling om en Nicolas Cage, der forsøger at få en rolle i Quentin Tarantinos næste film, samtidig med at han får rodet sig ud i en helt masse ting. Ifølge The Hollywood Reporter er Cage i filmen havnet med en enorm gæld og laver derfor lidt besynderlige jobs - hvilket også spejler hans liv i virkeligheden.

Fx får han penge for at møde op til en mexicansk milliardærs fødselsdag, og efterfølgende skal han hjælpe CIA med at finde beviser for, at den selvsamme milliardær er chef for et kartel og har sørget for at få en mexicansk præsidentkandidats datter kidnappet.

I et interview med Empire fortæller han, at han også kommer til at skulle genopføre nogle scener fra tidligere i hans karriere i forbindelse med scenerne som sit yngre jeg.

Det lader i hvert fald til at blive en vanvittig film om en vanvittig mand - med en vanvittig mand i hovedrollen. Hvor meget, der er baseret på virkelige hændelser er svært at sige. Projektet lyder om ikke andet spændende og som minimum kan man forvente, at Cage giver en mindeværdig præstation.

Filmen er skrevet af Tom Gormican og Kevin Etten. Gormican har tidligere skrevet ’That Awkward Moment’ fra 2014. Etten har været producer og medforfatter på en række tv-serier, bl.a. ’Desperate Housewives’ og ’Workaholics’.

Skulle projektet vække interesse, så er den indtil videre sat til at få release i 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

3 dage siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

4 dage siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

5 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

5 dage siden