Cookie- og Privatlivspolitik

The Gentlemen

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er en actionkomedie. Den har en spændingspræget og kynisk stemning med en gennemgående humoristisk undertone. Der er en række voldsomme scener med skyderier på klos hold, nærbilleder af blod, der sprøjter op på personer, lig, dødsulykker og voldsomme opkastninger. Der er endvidere brugt chokeffekter. Historien er imidlertid fortalt med sort humor, der skaber en distance til den brutale vold og hovedkaraktererne. Endvidere er de voldelige og blodige scener kortvarige. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke grænseoverskridende og skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15 år. Den får derfor en 15 års grænse.

Se mere på medierådet.dk
27.02.2020
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Gentlemen
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Gangsterfilmen 'The Gentlemen' handler om narkokongen Mickey Pearson, der ønsker at skille sig af med sit marihuanaimperium.

Mickeys lyssky forretning har gjort ham til en magtfuld mangemillionær med forbindelse til den britiske adel, så da rygterne lyder, at han nu vil sælge sit livsværk, står både hans forretningsforbindelser og fjender i kø for at overtage.

Midt i det hele befinder privatdetektiven Fletcher sig. Han forsøger at afpresse Mickeys håndlanger Ray for 20 mio. pund baseret på en række oplysninger om hans chef. Snart ender sagen i en omgang hvem-snyder-hvem.

Med 'The Gentlemen' er instruktøren Guy Ritchie tilbage i den legesyge form, der kendetegnede krimi-komedierne Lock, Stock and Two Smoking Barrels og Snatch. Der er således smarte replikker, kækkere gangstere og chokerende voldshandlinger i hobetal.

Rollelisten er spækket med navne fra øverste skuespillerhylde med Matthew McConaughey i front som Mickey Pearson, Charlie Hunnam som Ray og Hugh Grant som Fletcher, der også fungerer som filmens fortæller. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (109 votes)
4.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Både tøj og tungebånd er skåret skarpt, og klipningen og musikken er virtuos, så man griner af upassende jokes og stereotyper. Det er stil over dybde, men hvilken stil! Det er en fest i herreværelset, som ikke vil ret meget andet end at underholde skamløst. Og gør det. That's entertainment." (Stephanie Caruana)

 • BT

  "... 'The Gentlemen' er grundlæggende skidesjov og mageløst underholdende igennem samfulde 113 minutter." (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "I adskillige lag, med fup, dril og snyd inden for såvel som uden for handlingen og med ind- og underforståede hentydninger til Storbritannien lige nu, opruller Ritchie, som både har udtænkt handlingen, skrevet manuskript, medproduceret og instrueret, sin vanvittigt voldelige, eksplosivt energiske og ustyrligt indviklede historie ..." (Helle Sihm)

 • Jyllands-Posten

  "Det hele er langt ude, men vil krybe dybt ind og kildre den indre drengerøv. Kriminalitet betaler sig ikke. Kun når der laves blodsprøjtende sjov med det på film af Guy Ritchie." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "Her lader [Guy Ritchie] en lusket privatdetektiv (Hugh Grant) være alvidende fortæller og tage ansvaret for den racistiske og sexistiske humor. Men hvorfor skulle han dog det?" (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ShinyNathan

Instruktør Guy Ritchie har samlet en sand perlerække af stjerner til at spille rollerne i hans nye gangsterfilm "The Gentlemen", og det er der kommet en yderst underholdende film ud af.

Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Eddie Marsan og Michelle Dockery giver den alle max gas, men det er Hugh Grant, der stjæler filmen som historiens meget morsomme fortæller Fletcher - en noget anløben paparazzi-privatdetektiv.

Guy Ritchie er glad for at give billedsiden af sine film fuld skrue, som man kunne se i hans to Sherlock Holmes film med Robert Downey Jr. og "King Arthur" med Charlie Hunnam, og "The Gentlemen" er også en flot film, men billedgejleriet er mere afdæmpet, så der er god plads til den gode historie, og det klæder filmen.

"The Gentlemen" er virkelig god underholdning med en velskrevet og velspillet historie med masser af humor leveret af en flok veloplagte stjerner.

idauser/322544

The Gentlemen er en god og underholdende film. Jeg var godt underholdt i de to timer filmen varet og hvis man kan lide Guy Ritchie, så er denne film helt sikkert seværdig. Den levede absolut op til, hvad jeg forventede af filmen.

Joan D

Rigtig sjov film og gode skuespillere , værd at se

Emma Sejerskilde

Filmen fængede fra start til slut. Den var utrolig sjov og vellavet.
Vil klart anbefale den! Desuden er den spækket med dygtige skuespillere, som bare gjorde det til en endnu større fornøjelse at se den.

Michelle

The Gentlemen starter stille ud men bliver kun bedre og bedre jo længere du kommer ind i filmen.
Helt klart værd at se!

BrunettenNadia

Jeg var inde og se The Gentlemen i onsdags og hold da op.

Først var jeg simpelthen så forvirret, men efter noget tid begyndte jeg at forstå sammenhængen og så var det altså en ret god film.

Og hold da kæft hvor de dog snakker pænt! ;)

GO FUCKING WATCH IT!

Dea<3

Filmen startede sløvt ud, og jeg frygtede hele filmen ville være således. Men efter de første 20 min, viste filmen sig fra sin bedste side. Filmen var morsom, spændende og med uventede twist, og jeg vil helt sikkert gerne se den igen. Dog brød jeg mig ikke om Hugh Grants karakters. meget platte humor.

Jonas

Interessant film, der hiver tæppet væk under fødderne igen og igen.

Emilie Lolk

Interessant anderledes take på gangsterfilm genren. Underholden og overraskende. Fantastiske skuespillere og præstationer. Tak for en god #kinotur!

Kristine

Hvis man kan lide Guy Ritchie, kommer man til at elske denne! En solid action-komedie, fuld af vilde og voldsomme scener, med en del suveræne punch lines ind imellem. Helt klart et kig værd hvis man leder efter noget let underholdning!

Efter en lidt forvirrende start begynder den forskudte tid at give mening, og den konstante dialog mellem Hugh Grants og Charlie Hunnams karakterer skaber en sjov og solid bund til den vilde historie der leder op dertil.

Den er fuld af skæve personligheder, god action og gode grin!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.