Cookie- og Privatlivspolitik

Spioner på missioner

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let dramatisk grundstemning, og den indeholder mange scener med skyderier, trusler og forfølgelser. I én langvarig scene ser man et voldsomt slagsmål på en bar, og hertil kommer flere hektiske scener, hvor hovedfigurerne jages og er i fare. Da filmen er animeret og også indeholder humor og positive forløsninger, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
06.02.2020
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spies in Disguise
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale (u/ undertekster), Babybio - dansk tale, Seniorbio - dansk tale
|

Animationsfilmen 'Spioner på missioner' har verdens bedste spion Lance Sterling og hans opfinder-makker Walter på en hæsblæsende mission.

Det går dog hverken værre eller bedre end, at den super seje spion ved et uheld forvandles til en due (!?).

Nu må Lance modvilligt slå sig sammen med Walter for at klare den fælles fjende og superskurk Killian. Lance og Walter skal altså lære at stole på hinanden for at redde dagen og vejen.

Den umage duo af en due og en nørd fungerer på sin vis som en art James Bond og hans opfinder Q og er lavet af folkene bag bl.a. Ice Age og Ferdinand.

'Spioner på missioner' er løst baseret på kortfilmen 'Pigeon: Impossible' og har i originalversionen Will Smith tilbage med sin første animationsfilm i 15 år siden Stor Ståhaj, mens Walters stemme leveres af Tom Holland, man bl.a. kender som Spider-Man i Spider-Man: Homecoming.  

Filmen vises både med dansk tale og engelsk tale. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (61 votes)
4.3
3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Ved en fejl ender Sterling som due, og deri ligger selvfølgelig et par oplagte jokes [...]. Desværre fyldes filmen mest af alt af ekstreme (bil)jagter, der får 'Spioner på missioner' til at mide om en avanceret omgang Tom og Jerry ..." (Sarah Iben Almbjerg)

 • Dagbladenes Bureau

  "Den hysterisk overlæssede, glimtvis glimrende agent-animation 'Spioner på missioner' havde fungeret fint som tegneserie." (Helle Sihm)

 • Jyllands-Posten

  "Tempoet er susende højt, og fantasien levende, men man savner et reelt hjerte under den kulørte overflade, for manuskriptet er mere forelsket i sine idéer end i sine personer, og mens det skaber absolut glimrende underholdning drevet af et højoktans filmmaskineri, så fæstner filmen sig ikke i erindringen." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Det, der gør filmen værd at se, er dens to finter. Walters insisteren på at opfinde fremsommelige våben med afvæbnende effekt og agentens ufrivillige forvandling til en temmelig tåbelig due. En forvandling, der udløser duelighedstegn trods en på mange måder jævn indsats." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men bestemt hyggelig familiefilm, som står på skuldrene af mere voksne spionkomedier - blandet med noget vi har set i andre animationsfilm.

Mikkel S

Det var en sjov film - både vores7-årige søn og os forælde kunnelide den. Masser af action og humor for både børn og voksne :-)

Ninse

Denne film er så sød og sjov, sød fortælling og flot animationsfilm, kan kun anbefales :)

Jesper

GENIAL HUMOR

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.