Cookie- og Privatlivspolitik

Birds of Prey

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en actionmættet og sort humoristisk grundstemning – med passager i en mørk og ildevarslende tone. Den indeholder adskillige scener med voldelige overfald, voldsomme slagsmål, skyderier, blodige drab og eksplosioner. Der er også scener med sadistisk tortur. Filmens brug af sort humor lægger imidlertid en distance til de brutale og voldelige scener. Endvidere foregår handlingen i et urealistisk superhelte univers. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år. Den får derfor en 15 års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
06.02.2020
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 4DX 2D, 2D 4DX Galla BB, Babybio
|

Filmen 'Birds of Prey' er baseret på DC-tegneserierne af samme navn og har Margot Robbie tilbage i rollen som Harley Quinn, der blev introduceret i Suicide Squad.

Jokeren og Harley Quinn går fra hinanden, mister Harley sin immunitet i Gotham, og hun har pludselig alle byens forbrydere, der har et udstående med hende, på nakken.

Herunder den farlige gangster Roman Sionis. Men hun kan måske redde sig selv, hvis hun hjælper ham med at finde en særlig diamant.

Det fører hende til teenageren og lommetyven Cass, og sammen med tre andre særlige kvinder danner Harley umage firkløver i kampen mod Roman.

Harley Quinn er kendt fra Batman-universet og optrådte for første gang i 'Batman: The Animated Series' i 1992. 

Margot Robbie er selv idemageren bag at få 'Birds of Prey' til det store lærred. Den Oscar-nominerede skuespiller fungerer således også selv som producer på filmen, som bringer flere populære kvindelige DC-karakterer til live, herunder Black Canary og Huntress. (copyright: kino.dk) 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (128 votes)
4.4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... 'Birds of Prey' minder i det hele taget i tone og stil mere om 'Deadpool' end andre DC Comics-film. Fjolleriet er generøst krydret med herlig tegneserie-action og især en scene, hvor Quinn uddeler røvfuld [...] til en flok rockere, er mageløst underholdende." (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "Det er både filmisk underholdende, friskt og kækt formidlet, men der er ikke nogen videre interessant historie at hænge alle løjerne op på." (Casper Hindse)

 • Filmland P1

  "Det virker sandsynligt, at manuskriptforfatter Christina Hodson, der har flere gode idéer undervejs, ville kunne skabe en langt mere fri historie uden at skulle forholde sig til alle mulige stumper og bidder af DC-forlagets fortællinger. Det ligner en spændetrøje, der hele tiden forhindrer historien i at vokse frit." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "... et forsøg på skæv, ironisk dekonstruktion af en mandsdomineret superheltegenre, men i sidste ende træder kvinderne kun ud af mandens skygge for at indtage hans scene frem for at definere sig på ny og give genren et nyt udtryk og et politisk aftryk." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Harley Quinn elsker alt, som ikke er smagfuldt. Filmen er lavet af kvinder til kvinder og vil være en slags #MeToo-porno. En skyldbevidst fornøjelse, som vil svæve højt eller falde på halen. Det er fint med mig, hvis den falder." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Jeg kan kun give denne her film 6 stjerner, fordi det er Harley`s film. Super fed ide, som skuespilleren bag min yndlingsheltinde(Margot Robbie) selv kom op med i første omgang. For mig selv synes jeg også generelt, det er fedt at få et lille pust væk fra de klassiske superheltefilm, som vi alligevel har set så mange af i forvejen. Det her er kvindernes “skøre” antihelte-film, og ved I hvad?... THEY KICK ASSLY ASSFREAKS FOR BREAKFEAST!

Jeg elsker Harley Quinn og vil altid blive ved med det. YATZEE! Oh YEARH! Sådan! :-D ;-)

Wayne

Ser ud som noget Suicide Squad burde have været. Warner/DC rammer måske plet denne gang?

Vakse Viggo

Jeg håber, at den bliver bedre end Suicide Squid. For den var ikke særlig god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.