Cookie- og Privatlivspolitik

Bob Bob Bølle-Bob - Alle tiders helt

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
15.07.2010
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bob Bob Bølle-Bob - Alle tiders helt
|
Bølle-Bob er skolens ballademager, men han er aldrig rigtig slem. I 'Bob Bob Bølle-Bob: Alle tiders helt' skal hans forældre ud og rejse.

Bølle-Bob narrer sin tante Anne, der ellers skulle passe ham, til at blive væk, og Bob har nu frit spil til sine gale streger.

Da byens borgmester vil lukke skolen for at spare penge og opføre et kemisk værk, får Bølle-Bob de øvrige indbyggere, som heller ikke vil undvære skolen, med i en modstandsbevægelse.

Sammen med den gamle rockmusiker Valde opsætter de en musical, der skal hæve skolens elevtal, så skolen kan få lov at forsætte.

De har kun én uge til at sætte det hele i værk, og det hele er på randen til at gå galt, men Bølle-Bob er heldigvis alle tiders helt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (211 votes)
4.1
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Ingen kan redde denne fæle filmiske fuser, der fungerer som en pinefuld påmindelse om, at Regner Grasten ikke har opgivet sin plan om at føre den danske befolkning tilbage til stenalderstadiet." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Musikken holder stadig - og så kan de børn altså danse. Jo, filmen er sgu en hel fornøjelse indimellem. Jeg kunne ønske mig, at nogen - når de næste gang kaster sig over 'Bølle Bob' - tager fat i de mange følelser om, hvor svært det er hverken at være 'rigtigt voksne' eller rigtigt børn'..." (Kirstene Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Filmens danse- og sangnumre er acceptable, om end lidt gumpetunge i enkelte øjeblikke, men som helhed lykkes forehavendet tilfredsstillende..." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... ikke sjov for voksne eller børn." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Den her synes jeg er lidt kedelig.

Nicolaiuser/319840

den var okay

Elisabeth

Jeg var inde med min familie og se den, og mine små søskende grinte bare hele filmen igennem. Jeg selv på 12 synes, at den var meget kedelig. Kedelig for voksne, for "pervers" for børn, eller små børn. F.eks. er der mange sange hvor der kommer "seksuelle temaer", hvilket ikke er normalt, at børn synger det.. Ikke en særlig god film, desværre.

Gitteuser/265237

Come on! Man kkan sgu ikke blive ved med at lave flere bølle-bob film! Tag jer sammen, og begynd og lav noget ordentligt og NYT!

Tina Stig

Jeg var inde og se Bølle-Bob-filmen med mine to børn på 5 og 6½ år og min veninde og hendes 2 børn på 4 og 8½ år igår søndag og jeg må give mange af anmelderne ret. Den hører ikke til blandt de bedste børnefilm jeg har set - og det er en del efterhånden. Jeg synes at skuespillerne spillede jævn eller dårligt og den virkede lidt amatøragtig.

Men børnene synes den var god - specielt nynner de musikken, som
de godt kendte i forvejen fra den gamle film.

Marie

Der er kun en ægte bølle bob film og det er den originale! Jeg har godt nok ikke set filmen, så derfor kan jeg jo ikke sige om den er god eller dårlig, men med den trailer kan det da umuligt blive til noget godt!!

May-Britt Aslak

Har været til forpremiere sammen med min datter på 10 år, vi synes begge to den var sjov, og de unge skuespillere gør det sgu godt.... de er allesammen nye men det synes jeg altså ikke skinner igennem. Så gå i bare ind og se den, der er vel ingen der forventer en film a la Titanic for så bliver I skuffet en hyggeligt børne/unge film, som sagtens kan ses.

Sarah Louise

Jeg vil ikke forsvare bøllebob. men de skuespillere, atså dem der spiller bøllebob, smukke saly og alle de andre, er nybegyndere, der var en casting på alle de roller man kunne være. så de har ingen erfering med skuespil, men de har prøvet det i denne film. og det er de er helt nye.

The Moviemaster

Nu vil jeg sige at jeg kun tildels nød den gammle da, den havde nogen gode mindeværdige og seriøse emner og øjeblikke og det havde det fleste film dengang ex. de origanale Far til fire & Krumme film jeg syntes at idag er der mere fokus på de MEGET barnlige vitser og de giver OVERhovedet ikke noget mindeværdige øjeblikke (Udover den først nye Far til fire film med den supper seje og sjove Onkel Anders) Sidste gang jeg nød en morderne fortolking af en af de gammle familie klassikere var "Min søsters børn" filmene og ja selfølgelig jer som er med iden vil forsvare den og jeg vil også forholde mig så neutral som muligt, men man har hørt det bare så mange gange før at Skuespillerne lover at den bliver åh så god osv. og så viser det sig at filmen SUCKS!

Biograf nørdenuser/216919

endelig er der kommet plakat!! jeg er med i den så glæder mig til at se den !!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.