Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Klovn the Final

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en let og humoristisk grundstemning. Den indeholder enkelte scener med skildringer af voksenseksualitet, men da skildringerne er antydningsvise, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11, og den får derfor en 11års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
30.01.2020
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Klovn The Final
|
Versioner: se alle
2D, 2D (m/ danske undertekster), Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Den danske komedie 'Klovn the Final' (Klovn 3) er den tredje og sidste (!) film i trilogien om Frank Hvam og Casper Christensens pinlige udskejelser, der er baseret på TV2-serien af samme navn.

I 2010 udkom den første film, Klovn: The Movie, og blev en biografsucces med over 838.000 solgte billetter. Filmen blev efterfulgt af toeren, Klovn Forever, i 2015.

I den nye film skal Frank fejre sin 50-års fødselsdag, og selvoptagetheden er steget ham til hovedet. Men da Mia pludselig begynder at snakke om at ville skilles, må han tage en revurdering af sin situation.

Først skal han en fødselsdags-smuttur med Casper til Island, men af uransagelige veje ender de to venner i Lars Hjortshøjs hus, hvor de bliver fanget, og Frank får pludselig mulighed for at se sit liv udefra.

'Klovn the Final' følger i forgængernes herligt tåkrummende fodspor, og flere af universets kendte karakterer dukker op på ny. I 2020 kan serien fejre sit 15-års jubilæum og Frank og Casper tager afsked med en humoristisk og storslået finale. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (198 votes)
4.5
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med 'Klovn the Final' føler man, at en oplagt chance for at fortælle noget om alderens trykken er gået til spilde." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Helt generelt har man fornemmelsen af, at Casper og Frank kan så meget mere, end de viser i filmen." (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "... denne sjove, skarpe, vellavede komik henvender sig så afgjort ikke kun til drengerøvene. En lille sidehistorie om køb og salg af et legeland får både illustreret, at hovmod står for fald, og at de mere kloge narrer de mindre kloge, og det er jo ikke så tosset." (Helle Sihm)

 • Ekstra Bladet

  "Ud over at være noget af det mest begavede, indsigtsfulde og fordomsfri, vi nogensinde kommer til at se om (midaldrende) manderoller og identitet - og såmænd også om ægteskabets væsen - så er 'Klovn The Final' tilmed den sjoveste danske film siden 'Klovn The Movie'." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Jeg elsker det univers. Jeg elsker, at andre synes, det er for meget, for lidt, for pinligt, for mandehørmende, for pubertært, for plat, for privat. Jeg elsker, at Casper og Frank er helt nede og pille i vores underbukser. Ikke kun i mænds underbukser." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'Klovn the Final' er åbenlyst en afslutning, men 'Klovn' kan ikke afsluttes. For ligesom sitcomantihelte i alle afskygninger bliver narren aldrig klogere, men er dømt til at bære sin idioti med sig for evigt. Hvam og Christensen bærer den flot. Det er bare, når enden er nået, ikke helt sjovt nok." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... det er i denne umulige splittelse mellem lyst og pligt, mellem barn og voksen, at Klovn-universet bliver allermest interessant og rørende. Og så hjælper det jo, at de selvudleverende episoder kan få voksne mennesker til at gå i spagat af grin." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Weekendavisen

  "Jeg vil gerne sige tak for 'Klovn'. Og måske især for, at serien standser, mens legen endnu er relativt god. Det har været en lang og vildt pinlig rejse. Måske kan drengene blive til mænd, der har plads og tager del i familien." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
René

Længe siden jeg har grint så meget.

Brian

Jeg synes at det er et fantastisk punktum for serien. Har været underholdt siden dag ét og synes faktisk at denne er den bedste af filmene.

Med venlig hilsen
Brian I.

Marcouser/554558

Denne 3. film i rækken er et must see hvis man er glad for klovn universet. Filmen formår i modsætning til 2eren ikke at blive alt for overgearet, og holder sig mere nede på jorden med en række sjove og tåkrummende situationer. Den mangler dog lige lidt mere spas og originalitet for at nå op på niveau med 1’eren men generelt en godkendt film der placerer sig midt mellem de to forgængere.

Rolf

Generelt godkendt.

Spidermanuser/166287

Vi havde en fest og der var mange gode scener. Den holder hvis du er fan af Casper og Frank og har set de andre film.
Intet overgår den første, men denne her er herlig og giver mange gode emner et skud fra hoften
-Hvordan er livet efter de 50
-Hvordan forholder jeg mig til min kone og omvendt
-Har jeg lig i lasten
-Har jeg et gode venskab med dem omkring mig
-Har jeg fundet ud af hvem min teenagesøn er

osv osv

Se den og få et godt grin

John

Den 3. spillefilm i franchisen holder i den grad niveauet og leverer ligeså mange sjove replikker og gakkede episoder som de 2 foregående film. Er man fan af universet er denne finale et klart must see.

Trineuser/879479

Var flad af grin hele filmen igennem

Peter

Jeg havde set meget frem til at komme i selskab med Casper og Frank i deres nyeste Klovn og jeg blev helt sikkert ikke skuffet!

Den har alt, hvad en Klovn-film har brug for, du græmmes, du griner og flere gange tænker du "hvad faen foregik der lige der".

Alt i alt en supergod film, hvis du spørger mig (og de andre i biografen, som gav filmen en stående applaus på præmieredagen!).

Mvh
Peter Sørensen

Markuser/905838

Jeg var nærmest pinlig berørt over den platte humor, som Klovn åbenbart nu for sidste gang (for håbentlig) forsøger at profiterer på. Det er gået helt i stå for dem og det er simpelthen bare en gentagelse af dårlig "prutte humor i snavsede underbukser" - kæft en omgang shit.
Hvis man absolut ønsker at spilde sine penge på at se denne film, så drik dig i hegnet inden, for så er der måske en lille chance for at den vil ramme din indre drengerøv, men kæft en omgang plat gentagelse af den samme ligegyldige prutte humor. Beklager men er i min optik, er det simpelthen spild af penge!!

Lukas

Den var faktisk meget god. Der var nogle ting der i som fik mig virkelig til at grine, men der var også ting i den som jeg syntes var direkte dumt.
Et andet problem som jeg har, er alle de plot som der er i filmen. Og det jeg mener med det, er at der bliver bragt nogle ting ind en gang i mellem, som der er sket tidligere. Og jeg mener VIRKELIG mange gange.

SPOILER

Og så bruger den også det samme koncept med slutningen, ligesom i “The movie”. Altså, det er noget af det sidste klovn vi kommer til at se, prøv da bare lige at være lidt original, og få den sluttet af på en ordentlig måde.
Og nu når vi taler om slutningen, så syntes jeg også at det er lidt ærgerligt at den ikke slutter med en slutning på det hele. Det er sku bare som i alle de andre film, hvor den slutter med at de bliver uvenner igen.

Men der absolut også en masse gode ting om filmen. Jeg elsker specielt den scene, hvor Frank dykker ned i et kæmpe akvarium, på den blå planet. Og laver et hjerte med sine hænder til Mia. Det er sådan en sød scene, og man griner af den, men man får også en varm følelse i maven af den.

Men hvis du elsker klovn, så skal du helt klart se den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.