Cookie- og Privatlivspolitik

Casper & Frank om ikke at kunne køre på autopilot og afsløringen af en comedy-hemmelighed

Interview om den sidste Klovn-film, 'Klovn the Final'

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Casper & Frank er tilbage for sidste gange i en Klovn-film, og de er klar til at gå ud med et brag i Klovn the Final, der rammer biograferne på torsdag.

Vi har mødt de to bagmænd og hovedroller, Frank Hvam og Casper Christensen, og det blev i første omgang til en snak om, hvordan den nye film har fået dem til at føle sig som komikere igen.

Hvordan optagelsesforholdene tvang dem til ikke at kunne køre på autopilot, og hvordan 'Klovn the Final' er det mest inspirerende, de to komikere har lavet de sidste 10 år.

Men de to herrer afslører også en stor comedy-hemmelighed!

Se første del af vores interview med Casper & Frank øverst nu - anden del udkommer senere og ser tilbage på de sidste 15 år med 'Klovn'.

Klovn the Final kan ses i biografen fra 30. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mads

Nu har jeg set Klovn siden den første sæson, og må ærligt sige at jeg har været skuffet over filmene. Det virker bare som en billig omgang, hvor man slår på laveste fællesnævner.

Men det ændrer selvfølgelig ikke på at jeg endnu engang må i biografen og se filmen.

William

Kasper og Frank har naturligvis gjort det igen, og Klovn the Final er et mesterværk. Ikke desto mindre håber jeg nu stadig på, at det nu bliver enden på serien af Klovn-film og genrejsningen af TV-serien.

Som Kasper og Frank selv har udtalt, så er det svært at implementere de små hverdagshistorier i filmene, fordi filmene typisk skal indholde en stor historie og et stort plot. Derfor savner jeg TV-serien, som jeg mener ligger på toppen af dansk histories comedy.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.