Cookie- og Privatlivspolitik
Bliver aldrig for gamle: Gibson og Glover er med i Lethal Weapon 5

Bliver aldrig for gamle: Gibson og Glover er med i Lethal Weapon 5

Dødbringende våben-serien afsluttes med originalt hold

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Allerede i den første Lethal Weapon fra 1987 var Danny Glovers Murtaugh "too old for this shit". Alligevel blev han og politimakkeren Riggs ved med at vende tilbage til jobbet i hele fire action-komedier, der på dansk fik titlerne 'Dødbringende våben'.

Nu ser det ud til, at et femte kapitel er på vej, og at det bliver med det originale hold bestående af skuespillerne Mel Gibson og Danny Glover og instruktøren Richard Donner.

Produceren Dan Lin gav en opdatering på projektet, der har ligget i skuffen i årevis (vi skrev fx om det for 11 år siden!), under en samtale med andre producere iscenesat af The Hollywood Reporter. Lin udtaler:

- Vi forsøger at lave den sidste Lethal Weapon-film. Og Dick (Richard, red.) Donner vender tilbage. Det originale skuespillerhold vender tilbage. Og det er bare fantastisk. Historien er meget personlig for ham. Mel og Danny er klar til at gå i gang, så nu handler det om manuskriptet.

Det er 22 år siden, at Lethal Weapon 4 havde biografpremiere, og siden er det blevet til en tv-serie med Damon Wayans og Seann William Scott i hovedrollerne.

Men Lethal Weapon uden Mel Gibson og Danny Glover er bare ikke rigtig Lethal Weapon, så selvom de efterhånden er blevet 64 og 73 år, er det glædeligt, at begge er tilbage for at afslutte den ultimative buddy-cop-filmserie.

Sidst, vi kunne se Mel Gibson i de danske biografer, var i Daddy's Home 2 fra 2017 (hvor vi også interviewede ham), mens Danny Glover er biografaktuel i succes-efterfølgeren Jumanji: The Next Level.

Se spilletider til Jumanji: The Next Level herunder:

Lethal Weapon 5 afventer premieredato.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
kennetuser/429142

Hvad med Joe Pesci?, han laver jo også stadig film. Elsker alle de scener hvor de laver lidt sjov med ham, han var jo med i Lethal Weapon 2 / 3 / 4. De var sku en god trio! :)

Michael

Det da fedt, dog synes jeg det er vigtig at nævne Clayne Crawford der var den først som var med i serien og som gjord det så fantastisk! Sys ikke Seann William Scott gjord det godt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

7 timer siden
Antaeus

Kino, jeres youtube henvisninger for "From Russia with Love" og 'We Have All the Time in the World' er lidt uheldige for det er instrumental versio

10 timer siden
Antaeus

Jeg synes ret godt om langt de fleste Bond sange.

10 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Waiting on the wall med Sam Smith.

19 timer siden
DJN
Nej
DJN

Han læser nok ikke.
Men nu var det jo heller ikke p.gr.af filmsmagen, han skulle spærres inde.

1 dag siden

Aktive debatter