Cookie- og Privatlivspolitik
Captain Marvel 2 er på vej - se hvornår den lander!

Captain Marvel 2 er på vej - se hvornår den lander!

Spoiler: Vi skal vente...

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Captain Marvel blev MCUs første fuldblods kvindelige superheltefilm - og Brie Larsons inkarnation af den magtfulde helt blev hyldet både blandt anmeldere og ved billetlugerne, hvor den indtjente over en 1 milliard dollars på verdensplan.

Derfor kom det som noget af en overraskelse, at en ny film om den intergalaktiske Carol Denvers ikke optrådte på Marvels planlagte filmskema for den såkaldte Fase 4, da de offentlige det gjorde sidste år.

Men det viser sig nu, at forklaringen formentlig er, at Captain Marvel 2 først lander i biografen i 2022 - det afslører The Hollywood Rapporter. 

Disney forventer at hyre forfatteren Megan McDonnell, der står bag den kommende MCU-serie 'WandaVision', til at skrive manuskriptet til efterfølgeren.

Selvom der intet konkret er ude om plottet, så berettes det, at handlingen rykkes fra 1990'erne, hvor den første film udspilles sig, til nutiden - hvor vi også så Danvers optræde i Avengers: Endgame.

På instruktørposten kommer der også til at ske udskiftninger, hvor det forrige makkerpar Anna Boden og Ryan Flecks stilling overtages af en anden kvindelig filmskaber. 

Den eneste MCU-film, som har fået en premieredato efter 2021, er Black Panther 2, der forventes at lande den 5. maj 2022.

Captain Marvel 2 afventer dermed en konkret premieredato i 2022.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

Ikke Denvers.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter