Cookie- og Privatlivspolitik
Bad Boys 4 er allerede på vej... og det samme er National Treasure 3!

Bad Boys 4 er allerede på vej... og det samme er National Treasure 3!

Will, Martin og Nic har alle fået grønt lys

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Det er en god tid for ældre actionhelte og fans af fortsættelser. Hele to filmserier har nemlig fået grønt lys til at udvikle en tredje og fjerde film i universet - og en af dem er de to aktuelle Bad Boys i form af Martin Lawrence og Will Smith.

Actionfilmen Bad Boys For Life er helt ny i biograferne, men har har allerede imponeret ved billetlugerne med en åbningsweekend på 68 mio. dollars i USA, hvilket selvølgelig er hovedårsagen bag Sony Pictures' tro på endnu en film om det umage makkerpar. 

Den danske premieredato på 'Bad Boys 4' afventes

Billetter til Bad Boys For Life


En anden lidt aldrende franchise, der måske skal støves af, er adventurefilmen National Treasure om historikeren Benjamin Franklin Gates (spillet med maksimalt Indiana Jones-overskud af Nicolas Cage).

'National Treasure' var en kæmpe succes i 2004, men den også succesfulde efterfølger National Treasure: Book of Secrets fra 2007 var langt fra en anmelderdarling.

Nu meddeler Variety, at Disney og Jerry Bruckheimer har sat gang i manuskript-udviklingen af en fortsættelse, som skal skrives af... manuskriptforfatteren bag 'Bad Boys For Life'.  

Om den originale instruktør på begge film Jon Turteltaub, vender tilbage, ved ingen. Det samme gælder Justin Bartha og Diane Kruger, der også medvirkede i begge film.

Så længe Cage er med!

National Treasure 3 har ikke en premieredato planlagt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

National Treasure var god på grund af trekløveret og især den fantastiske energi imellem Cage og Kruger, så Cage er ikke nødvendigvis nok.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

11 timer siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

15 timer siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

1 dag siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

2 dage siden
Anna

Pls go easy!!

2 dage siden

Aktive debatter