Cookie- og Privatlivspolitik

Afstemning: Hvad er den pinligste scene i Klovn-filmene?

Stem og vind fribilletter til 'Klovn The Final' (sponsoreret)

Stem op!
34
Stem ned!
0
(reset)

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET.

Frank & Casper er den 30. januar tilbage i biograferne med den tredje og sidste (!) Klovn-film, der passende har fået titlen Klovn The Final.

Der venter nye pinligheder - men inden da skal vi have kåret det hidtil pinligste øjeblik fra de foregående to Klovn-film, altså Klovn The Movie og Klovn Forever.

Vi har nøje udvalgt 5 (perfekt) tåkrummende øjeblikke fra Frank og Caspers filmiske udskejelser. Du kan se dem øverst eller allernedest, og derefter stemme herunder på, hvilken der skal tage prisen som den absolut mest pinlige scene i Klovn-filmene.

Vil du være med i lodtrækningen om 4x2 fribilletter til 'Klovn The Final', så begrund dit valg i kommentarfeltet nederst.

 

Hvad er din pinligste scene i Klovn-filmene?

 

1. Da Frank giver svigermor en ”pearl necklace”.
Frank har (surprise) dummet sig og skal gøre skaden god igen med Mia - og hertil får han et råd af Casper. Han må levere en såkaldt "pearl necklace", hvor han... kommer på Mias hals. Frank begår bare et enkelt fejltrin - det er nemlig på svigermor, Pykker, at hans "perler" ender...

2. Da Frank putter en figer i røven på Ronja fra pandekagehuset
Casper får endelig noget på den dumme på sin selvudnævnte Tour de Fis i 'Klovn The Movie' - det er bare i samme seng som Frank, og da han bliver bedt om at deltage, stikker han på bedste Klovn-manér - og så akavet som kun Frank kan gøre det - sin finger op i numsen på Ronja. 

3. Da Frank løber fuld og i undertøj på scenen til Skanderborg-festival
For at imponere nogle piger (herunder Medina) viser Frank et billlede af Bos usædvanlige lille tissemand - nemlig Mias nevø. Men da Bo ser det, stikker han af - og i en kæmpebrandert løber Frank rundt på Skanderborg-festivalen. Han ender på scenen iført sit ikoniske undertøj og stopper en Thomas Helmig-koncert. 

4. Da Frank bliver slikket i røven af en hund
I 'Klovn Forever' er vi taget til Hollywood, da de to venner er ude og hente Caspers nye signaturhund, en Grand Danois, ender de hjemme hos to piger in the hood. Tingene udvikler sig, og da Frank gør de indledende øvelser til sex, bukker han sig ned for at tage bukserne af - og der står hunden klar til at slikke ham bagi. Da pigen kommer ind og ser det, eskalerer situationen hurtigt. Casper bliver tabt i en stående 69'er, hvor han er øverst - og de bliver jagtet af nogle hårde gutter fra ghettoen. 

5. Frank begynder at svine indianere til overfor bl.a. Adam Levine
Caspers store fest i USA får lynhurtigt vendt stemningen, da Frank kommer ind i en ophedet og ømtålelig diskussion om indfødte amerikanere. Den berusede Frank, der har haft et episode med Caspers stuepige, som han mener har skalperet ham, begynder at kalde de indfødte for "shitholes". Den pinagtige situationen ender med, at Maroon 5-forsangeren Adam Levine forlader selskabet, og festen dør fuldstændig. 

Se Klovn The Final i biografen fra 30. januar.

Se 'Klovn The Movie' og 'Klovn Forever' her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrineuser/913506

Indbegrebet af klovn er jo bare da frank giver svigermor en pearl necklace. Glæder mig til at se den nye klovn film, og et par fribilletter ville give stor glæde her i eksamensugen :)

August

Det var pænt pinligt.

Ulfuser/888759

Nej, det gjorde han bare ikke ......

Rebecca

Det er en klassisk pinlig episode at se Frank i sit grimme, beskidte undertøj være helt ude af den foran SÅ mange mennesker

Henrietteuser/1060369

Det er så piiiiiiinligt, da Frank giver sin svigermor en pearl necklace! Det er virkelig tåkrummende, og man bliver jo selv helt rød i hovedet på hans vegne... :-D

Thea

En scene så pinlig, at det var svært at holde øjnene åbne og ikke krumme tæer.

knudsen8670user/449354

WTF.....

Selve tanken er så langt ude, og så krydrer man den lige med svigermor. Da de skrev manuskriptet, må de have været ved at brække sig af grin.

Det var i hvert fald min oplevelse da jeg så afsnittet, både første, anden og tredje gang.

Humor på et ualmindeligt højt plan

Heidi

Det er en af de mest ikoniske scener i Klovn; det er en akavet og pinlig scene, hvor man bare tænker "Nej nej Frank". Det er noget af det mest dummeste Frank har gjort.
Hvis nogle snakker om Klovn, så er det også den første scene, at jeg kommer til at tænke på.

Thomasuser/851230

Den er bare blevet ikonisk den scene. Indiskutabelt most akward moment og den situation jeg selv mindst ville stå i!

Isabelluser/913508

Det er Pearl necklace , jeg krummer tæer for vildt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.