Cookie- og Privatlivspolitik

Afstemning: Hvad er den pinligste scene i Klovn-filmene?

Stem og vind fribilletter til 'Klovn The Final' (sponsoreret)

Stem op!
34
Stem ned!
0
(reset)

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET.

Frank & Casper er den 30. januar tilbage i biograferne med den tredje og sidste (!) Klovn-film, der passende har fået titlen Klovn The Final.

Der venter nye pinligheder - men inden da skal vi have kåret det hidtil pinligste øjeblik fra de foregående to Klovn-film, altså Klovn The Movie og Klovn Forever.

Vi har nøje udvalgt 5 (perfekt) tåkrummende øjeblikke fra Frank og Caspers filmiske udskejelser. Du kan se dem øverst eller allernedest, og derefter stemme herunder på, hvilken der skal tage prisen som den absolut mest pinlige scene i Klovn-filmene.

Vil du være med i lodtrækningen om 4x2 fribilletter til 'Klovn The Final', så begrund dit valg i kommentarfeltet nederst.

 

Hvad er din pinligste scene i Klovn-filmene?

 

1. Da Frank giver svigermor en ”pearl necklace”.
Frank har (surprise) dummet sig og skal gøre skaden god igen med Mia - og hertil får han et råd af Casper. Han må levere en såkaldt "pearl necklace", hvor han... kommer på Mias hals. Frank begår bare et enkelt fejltrin - det er nemlig på svigermor, Pykker, at hans "perler" ender...

2. Da Frank putter en figer i røven på Ronja fra pandekagehuset
Casper får endelig noget på den dumme på sin selvudnævnte Tour de Fis i 'Klovn The Movie' - det er bare i samme seng som Frank, og da han bliver bedt om at deltage, stikker han på bedste Klovn-manér - og så akavet som kun Frank kan gøre det - sin finger op i numsen på Ronja. 

3. Da Frank løber fuld og i undertøj på scenen til Skanderborg-festival
For at imponere nogle piger (herunder Medina) viser Frank et billlede af Bos usædvanlige lille tissemand - nemlig Mias nevø. Men da Bo ser det, stikker han af - og i en kæmpebrandert løber Frank rundt på Skanderborg-festivalen. Han ender på scenen iført sit ikoniske undertøj og stopper en Thomas Helmig-koncert. 

4. Da Frank bliver slikket i røven af en hund
I 'Klovn Forever' er vi taget til Hollywood, da de to venner er ude og hente Caspers nye signaturhund, en Grand Danois, ender de hjemme hos to piger in the hood. Tingene udvikler sig, og da Frank gør de indledende øvelser til sex, bukker han sig ned for at tage bukserne af - og der står hunden klar til at slikke ham bagi. Da pigen kommer ind og ser det, eskalerer situationen hurtigt. Casper bliver tabt i en stående 69'er, hvor han er øverst - og de bliver jagtet af nogle hårde gutter fra ghettoen. 

5. Frank begynder at svine indianere til overfor bl.a. Adam Levine
Caspers store fest i USA får lynhurtigt vendt stemningen, da Frank kommer ind i en ophedet og ømtålelig diskussion om indfødte amerikanere. Den berusede Frank, der har haft et episode med Caspers stuepige, som han mener har skalperet ham, begynder at kalde de indfødte for "shitholes". Den pinagtige situationen ender med, at Maroon 5-forsangeren Adam Levine forlader selskabet, og festen dør fuldstændig. 

Se Klovn The Final i biografen fra 30. januar.

Se 'Klovn The Movie' og 'Klovn Forever' her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
VIPER

Hvis jeg var dum nok til at stå i alle 5 situationer, ville jeg, selv som neger nok rødme efter sådan et 'pearl necklace' stunt!
-Man kan da aldrig se sin svigermor i øjnene igen!
OMG! -Mega DOH!

Maria

Jeg var stiv da jeg så den første klovn film. Jeg bestilte billetter til den forkerte biograf og vi endte med at sidde allerforrest og vi var skide fulde og faldte i søvn.

Slut prut finale - lad mig vinde

castigo

Selvom det jo var det mindste Frank kunne gøre... hun havde jo lavet pandekage!!

Stine

Behøver man egentlig rigtigt at begrunde dette.??... altså jeg ville hellere vælte nøgen på cyklen midt på strøget 1000 gange, end at stå i en Pearl necklace situation....

Emil

Uden tvivl Pearl Necklace. Franks anspændte forhold til svigermor tages til nye højder, når Frank endnu engang lader sin naivitet overfor vennerne vægte mere end fornuften. Klassiker.

Ashley

... det er simpelthen det mest AKAVEDE...
Behøver jeg virkelig forklare!?
... og så SVIGERMOR...

Ej nej nej nej

Michelle

Det var simpelthen SÅ sjovt og samtidigt skrækkeligt!
Man græd af grin imens man krummede tæer..

Syntes ikke at scenen med Mias mor er lige så pinelig, fordi jeg havde en kæreste der i en brandert, stillede sig foran min mor og jeg (der sad og så håndboldkamp), trak bukserne ned og pissede på gulvet foran tv'et..

Majbrittuser/547021

.....som slår "pearl necklace"-scenen. Max pinlig og med den scenen skabte de et helt nyt begreb (?)

Christel

Behøver man overhovedet at skrive en begrundelse for, hvorfor det er den pinligste oplevelse..?
Forestil dig at din svigermor ligger og sover, og så står du med pikken fremme og kommer hende i hovedet (ikke særlig rart billede), og ikke nok med det, så bliver hun også blind på det øje, så hun skal gå med klap hele tiden, som altid vil minde dig om din bommert.

Vigga

Helt klart Pearl necklace, da det gik udover Mias mor - nu får de aldring et ikke-akavet forhold

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter