Cookie- og Privatlivspolitik

I morgen danser vi

Tilladt for børn over 11 år
Filmen veksler mellem en varm, romantisk og trist stemning. Der er flere sex-scener, hvor to personer onanerer og får et blowjob. I en scene kommer to personer op at slås. I en anden scene ses en persons forslåede og blodige ansigt. Sex-scenerne er imidlertid ikke udpenslede. Derudover skildres en varm og romantisk relation mellem de to hovedkarakterer. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
21.11.2019
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
And Then We Danced
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning, Særvisning m. intro
|

Filmen ’I morgen danser vi’ er et romantisk drama om dans, traditioner, seksualitet og kærlighed.

Merab er en ung danser i Georgiens nationale dansekompagni, hvor han følger i familiens fodspor, og drømmer om en karriere på de største scener. Da en ny danser dukker op til træning en dag, står Merab over for en ny konkurrent, men også en mand der vækker et unægteligt begær i ham.

Merab må nu navigere konflikten mellem det traditionsfyldte georgiske dansemiljø, maskulinitet og seksualitet med sin fremtid på spil.

Filmen lægger sig op ad klassikere som Flashdance med energifyldte dansescener, og tilføjer elementer fra den populære Oscar-vinder Call Me by Your Name med sin forførende romantik.

’I morgen danser vi’ er instrueret af svenske Levan Akin, der har georgiske rødder. Dansefilmen er Sveriges officielle bud på en Oscar-nominering og kan derfor betragtes som Akins gennembrud. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
4.8
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "'I morgen danser vi' er en umanérligt smuk dansefilm og et almengyldigt vidnesbyrd om, at alle stadig ikke har ret til forelskelsen og friheden." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "'I morgen danser vi' er en af de bedste ud af skabet-oplevelser på film." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Akins film er også et generationsportræt. Levan får hele tiden at vide, at han skal gøre sig mere stiv og præcis. Men til den sidste prøve danser han uden filter. Der er ingenting at blive for. [...] Levan Gelbakhiani, som spiller Merab, har nærvær, charme og intensitet." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lone

Helt igennem vidunderlig film. Meget bevægende. Se den!

Uffe

En utrolig film jeg længe har set, når det gælder en dansefilm.
Det er den bedste til dato og har en god fokuspunkt nå det bland andet gælder det homo seksualitet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.