Cookie- og Privatlivspolitik

Cats

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er en musical. Der er en ondskabsfuld kat, der tryller nogle katte væk og lænker et par katte fast på en pram. Det let dramatiske indhold understøttes af let ildevarslende musik. Da filmen er en musical, der primært består af sang- og dansenumre fremført af mennesker udklædt som katte, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn. Den får derfor en 7års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
25.12.2019
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cats
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Filmen 'Cats' er en filmatisering af den populære Broadway-musical af Andrew Llyod Webber.

Historien omhandler en gruppe baggårdskatte og en helt speciel årlig begivenhed, hvor en vigtig beslutning bliver truffet.

Kattene må nemlig nå til enighed om, hvem der skal bestige "The Heaviside Layer" og komme tilbage til et helt nyt liv.

Det musikalske drama er baseret på digtsamlingen 'Old Possum's Books of Practical Cats' af T.S. Eliot, og sceneversionen er den fjerde længst spillede musical på Broadway nogensinde.

'Cats' instrueres af manden bag bl.a. Les Misérables, Kongens store tale og Den danske pige.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (68 votes)
3.1
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Tom Hoopers filmatisering af musicalen 'Cats' er en kedsommelig række af dårlige sange fremført af skuespillere, der burde vide bedre." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "... 'Cats' er sådan et hæmningsløst orgie af dans, step, overdreven patos, jazz-hands og teatralsk overspil, at de 109 minutters spilletid virker som at få skudt en konfettikanon direkte ned i halsen." (Thomas Brunstrøm gav filmen 0 stjerner, men vores system kan ikke vise mindre end 1) (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "Selve produktionen af denne sært-originale Andrew Lloyd Webber-opera-musical-ballet er intet mindre end perfekt, opfattelsen af den vil være op til den enkelte publikummer." (Helle Sihm)

 • Jyllands-Posten

  "Jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig har set noget lignende. 'Cats' er ikke alene på handlingsniveau en eklatant blindgyde. Det er udgangspunktet." (Katrine Sommer Boysen)

 • Weekendavisen

  "Kritikken af 'Cats' er vildt overdreven og tangerer udskammende medløberi. Alle vil afreagere. Filmen er grotesk i flere afsnit, men besidder sin egen syrede charme." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hanne

Filmen viser til fulde webbers Cats. .. skøn film som med sin musik og gode skuespillere gør filmen til en oplevelse.

DJT

skal nok blive godt, med 2,8 på IMDb og 19% på Rotten Tomatoes :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.