Cookie- og Privatlivspolitik

Western Stars

Tilladt for alle
Det vurderes, at filmen ikke indeholder elementer, som kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
28.11.2019
| |
1 time 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Western Stars
|
Versioner: se alle
2D (u/ undertekster), Q&A m. Bruce Springsteen
|

I dokumentarfilmen 'Western Stars' fremfører Bruce Springsteen alle 13 sange på hans nye album med et fuldt orkester under katedralloftet i Springsteens egen 100 år gamle lade.

Springsteens første album i fem år, Western Stars, symboliserer en rejse for den legendariske singer/songwriter, men han trækker stadig på sine musikalske rødder.

Temaer som kærlighed, tab, ensomhed, familie og tidens ubarmhjertighed berøres i dokumentaren, der, ved at sammenflette privat arkivmateriale med den personlige fortælling om sangenes betydning, fortæller historien om Springsteen.

Sangskriverens sange har bl.a. inspireret filmen Blinded by the Light.

OBS: Filmen vises uden danske undertekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
4.8
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Som få formår Bruce Springsteen at gøre mørket mere gennemtrængeligt og mindre ensomt. Større bliver det næppe. Mesteren har begået et lille filmisk mesterværk." (Birgitte Borup)

 • Dagbladenes Bureau

  "I visse sekvenser er det hele så grumset, at vi virkelig får fornemmelsen af den støvede fortælling, som ”Western Stars”-albummet tydeligvis er. Men andre gange er det hele så storladent og med droneskud og smukke nærbilleder, at det filmiske blik bliver alt for inkonsekvent." (Casper Hindse)

 • Jyllands-Posten

  "... mens 'Western Stars' insisterer på at sovse de lækre og velproducerede koncertoptagelser ind i banal filosofi, går autenticiteten fløjten, og hele projektet får en grim, selvsmagende og bedrevidende ”kvalitet”, som bør skræmme alt andet end den mest hårdføre fanskare langt væk." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... det [kunne] have givet bedre mening, at lave video-fortællinger snarere end "bare" optage en koncert. Nu forbliver det en oplevelse for fans, hvor Springsteens følelsesmæssige åbenhjertighed til dels modsiges af kameraets kælne kærtegnen af stjernens rustikke ynder." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "'Western Stars' viser ikke mindst slidstyrken. Som den gamle stuntman synger: »I got two pins in my ankle and a busted collarbone / A steel rod in my leg, but it walks me home«. Faste fans vil nyde filmen, turister får grund at lytte igen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomasuser/295668

Det er bare en film der på alle måder sparker røv. Bruce kan levere tekster og komposition som alle og enhver kan relatere til. Desuden mærker man på filmen at det handler om mere end musik. Bruce har helt igennem en historie som han ønsker fortalt hvilket er det gennemgående tema i filmen. Den leverer desuden et fremragende skuespil. Vi så filmen i cinemaxx i Århus https://nextrekruttering.dk/rekruttering-aarhus/

Apeironuser/283208

Chefen har leveret et mesterværk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.