Cookie- og Privatlivspolitik

Jumanji: The Next Level

Tilladt for børn over 11 år
Adventurefilmen har en actionmættet og humoristisk stemning. Den indeholder flere dramatiske scener, hvor mennesker jages og angribes af vilde dyr, slås og er i alvorlig fare. I en scene bliver en mand pludselig angrebet og sluges halvt af en kæmpeslange. Det dramatiske forstærkes af chokeffekter. Handlingen foregår imidlertid primært i en virtuel verden, man ser ikke udpenslede detaljer og det voldsomme indgår i en humoristisk sammenhæng. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11 år, den får derfor en 11års grænse.

Se mere på medierådet.dk
05.12.2019
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jumanji: The Next Level
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 4DX 2D, Babybio
|

Adventurefilmen 'Jumanji: The Next Level' er en efterfølger til kæmpesuccesen Jumanji: Welcome to the Jungle, der var et slags reboot af Robin Williams-filmen fra 1995.

De fire venner fra den første film er tilbage, mens det farlige Jumanji-spil atter byder på store udfordringer. For da en af vennerne forsvinder ind i spillets jungle, følger de tre andre efter. Tror de da.

For intet er helt som tidligere, og bl.a. er den forsvundne Spencers bedstefar på mystisk vis er havnet i spillet.

Godt nok indtager vennerne nye avataerer i denne omgang, men deres redningsmissionen står som i den første film også på en række farlige udfordringer, mens de ligeledes må redde Jumanji fra en fæl fjende.

'Jumanji: The Next Level' har igen Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan og Kevin Hart som avatarer i Jumanji-spillet, og derudover er Danny Glover og Danny DeVito med på rollelisten. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (222 votes)
4.8
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Det er ikke raketvidenskab, men indenfor sin genre fungerer 'The Next Level' glimrende." (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "At imponerende teknik og overdådige computereffekter intet formår, når selve handlingsforløbet og idegrundlaget svigter, er denne 'Jumanji: The Next Level' et irriterende og skuffende bevis på ..." (Helle Sihm)

 • Filmland P1

  "... det [er] svært ikke at blive eksalteret, når amerikanske filmmagere disker op med en toer, der faktisk giver mening. [...] en skarpt udtænkt film, der genbruger det oprindelige koncept, men føjer nye, overraskende lag og idéer til." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... det, der føltes friskt og sjovt i etteren, har allerede et vist rutinepræg i toeren." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Det er sjovt nok, men spillets udfordringer [...] er mere business as usual. Men de virker åbenbart igen ..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
fie meyer

For 1 uge siden tænkte jeg...1 gave biobillet tilbage og jeg kunne godt li Jumanji- Welcome to the jungle. Så jeg havde forhåbninger på en ligeså sjov og spændende film...dog kom jeg ud fra salen med en lidt skuffende mening...sådan da...Den var okay. Der er noget med mig og toere af film...Det hænger ikke så godt sammen i min lille verden. Nogen toer klare skæerne..men denne klare den lige over stregen...

steenuser/813531

Ok film men den første var bedre

Nanauser/957884

Se den

IM STEPH

De nye personer i filmen bidrager ikke med så meget som jeg håbet. Der mangler lidt dybde.
Du skal være klar på mere af det samme.
Men stjerne holdet gøre det godt igen og de redder filmen

Lars

Den behøver jeg ikke at se, men 1'eren var da sjov nok, men langt fra en god film :)

HelleLarsen

Så 1'eren - den var okay, men nu må jeg indrømme at jeg kun vil se 2'erne på grund af Nick Jonas

Tomuser/871401

nummer 3 i rækken :)

Katrine

Jumanji welcome to the jungle ver okay, men denne to'er/ tre'er ser erligtalt lidt tynd ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.