Cookie- og Privatlivspolitik
Alt vi ved om Fantastiske skabninger 3

Alt vi ved om Fantastiske skabninger 3

Vi får mere Hogwarts og mere Dumbledore!

Stem op!
52
Stem ned!
0
(reset)

Den tredje film i serien ’Fantastiske skabninger’ - forløberne til Harry Potter-filmene - var sat til at have premiere i november 2020. Efterfølgende er produktionen blevet udskudt, og filmen står på nuværende tidspunkt til at ramme det store lærred i november 2021.

Vi er nu begyndt at få flere detaljer om filmen og her har vi samlet alt, vi ved om Fantastiske skabninger 3. Artiklen indeholder spoilers for de to første film i serien.

Warner Bros.

Manuskriptet
Filmens forsinkelser kan tænkes at hænge sammen med modtagelsen af seriens seneste film Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser, der ikke solgte helt så godt som Fantastiske skabninger… og hvor de findes.

De detaljeorienterede fans af Harry Potter-franchisen var bl.a. utilfredse med plothuller og kanon-ændringer, mens anmeldere kritiserede filmen for manglende plot og sammenhæng.

Det lader til, at den ekstra tid bl.a. er blevet brugt til at se på manuskriptet. Oprindeligt stod Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling alene som manuskriptforfatter, ligesom på de to første film.

Nu er Steve Kloves kommet med på vognen. Kloves er velkendt i Harry Potter-universet, da han har skrevet manuskriptet til alle de originale film bortset fra ’Harry Potter og fønixordenen’, der er skrevet af Michael Goldenberg (Green Lantern).

Warner Bros.

Steder og karakterer
Den tredje film i serien har endnu ingen titel, der kan fortælle os noget om handlingen. Vi ved dog, at filmen bl.a. vil finde sted i Rio de Janeiro - og ifølge Variety kommer vi med det nye manuskript til at bruge mere tid på troldmandsskolen Hogwarts sammen med unge Dumbledore. Dette kan forhåbentligt give os mere af den Harry Potter-magi, vi kender og elsker.

Det er også sikkert, at Newt, Tina, Queenie, Jacob, Credence og Grindelwald alle vender tilbage i den nye film. Desuden ved vi, at Ilvermorny-professoren Eulalie Hicks kommer til at spille en vigtig rolle. Vi så hende kort i ’Grindelwalds forbrydelser’, hvor hun kontaktes af Nicolas Flamel og opfordrer ham til at hjælpe Newt.

Handling
At Eulalie Hicks - spillet af Jessica Williams (Booksmart) - bliver vigtig i næste film kunne tyde på, at vi også kommer til at bruge noget tid på Ilvermorny, den amerikanske troldmandsskole.

Desuden må det tænkes, at Credence Barebones baggrundshistorie og identitet udforskes efter den store afsluttende afsløring i ’Grindelwalds forbrydelser’. Blodpagten mellem Dumbledore og Grindelwald lægger også op til flere spørgsmål.

Warner Bros.

Vi ved fra Harry Potter-serien, at Dumbledore vinder en duel mod Grindelwald i 1945, så på det tidspunkt må blodpagten være brudt. Dumbledore skal altså finde en måde at destruere flasken på, så han selv kan bekæmpe Grindelwald. En opgave, der kan føre ham mange spændende steder hen.

Hvornår?
Produktionen starter ifølge Deadline til foråret 2020 med David Yates som instruktør igen. Han har både instrueret de første to ’Fantastiske skabninger’ og de fire sidste Harry Potter-film. Ligeledes er David Heyman med igen som producer, hvilket han har været på samtlige film i begge serier.

'Fantastiske skabninger' 4 og 5 er indtil videre sat til at komme i henholdsvis 2022 og 2024.

Fantastiske Skabninger 3 kan ses i danske biografer den 11. november 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Jeg er meget glad for at Rawling får hjælp med manuskriftet, noget der nok er blevet hende påtvunget. Men jeg ved ikke om Steve Kloves er den rette. Han er dygtig og kan lave fantastiske ting, men han kan i den grad også lave umådelig dumme ting som angrebet på Weasly familiens hus der åbnede en hel dimmension af plot huller bogen havde undgået. Lad os håbe han bringer det gode med sig men jeg er lidt bekymret.

Mickey

Som kæmpe Harry Potter-fan har jeg aldrig været så skuffet over en film, som jeg har været det over Fantastic Beasts. JKR kan ikke skrive film, og selve castet og de karakterer de spiller.... de mangler simpelthen den nede-på-jorden karisma som var SÅ tilgængelig i Harry Potter. Fantastic Beasts virker bare som ligegyldige Hollywood film, hvilket slet ikke er dette univers værdigt! Harry Potter havde sin charme i det meget Engelske og virkelighedstro udtryk. det virkede ægte, selvom det var et magisk univers. Hele castet var langt mindre try-hard og uden alle de forskellige tropes vi ser nu. Man holdt af dem, fordi man kunne genkende sig selv i dem.
Kan godt være det er hårde krav, men det er altså dét man skal leverer når man laver film i samme univers som Harry Potter. Samme problem havde Hobbitten også, da den skulle efterfølge Ringenes Herre (omend Hobbitten var noget bedre end Fantastic Beasts.)

Hvis det stod til mig, så droppede man denne franchise, og ventede til man havde et bedre koncept at arbejde ud fra

Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene. Vi må så håbe at de formår det og vi nærmer os Potter kvalitet i den næste film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

22 timer siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

3 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden