Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer viser, hvorfor Terminator: Dark Fate får høj censur

Blod, bandeord og badass robotter

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Som den første Terminator-film siden Rise of the Machines fra 2003 har den kommende Terminator: Dark Fate fået den høje R-censtur i USA. Den nye trailer fra filmen viser hvorfor.

Traileren begynder med et blodigt opgør mellem den nye Terminator-model og en række vagter, hvorefter der bliver bandet og smadret nogle hoveder i resten af traileren.

Der er også en morsom scene, hvor Linda Hamilton i skikkelse af Sarah Connor møder Arnold Schwarzeneggers legendariske Terminator, der nu kalder sig... Carl. Den er hun dog ikke helt med på.

'Terminator: Dark Fate' fortsætter handlingen fra Terminator 2, hvorfor den glemmer de tre mellemliggende film (Rise of the Machines, Salvation og Genisys). Denne gang skal en hybrid mellem en maskine og et menneske arbejde sammen med Sarah Connor om at beskytte en ung kvinde fra en morderisk fremtidsrobot.

Vi har mødt både Hamilton, Schwarzenegger og flere andre fra holdet i London - se vores interviews meget snart på kino.dk.

Terminator: Dark Fate får premiere den 31. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Den største bekymring er helt klart brugen af CGI-effekter, som alle film i dag mere eller mindre er smovset ind i. T-1000 var banebrydende tilbage i ‘91, men i dag virker mange CGI karakterer alt for glatte, nærmest livløse. Den her film skal nok reddes mere af en spændende historie, samt personer med dybde man holder af. Desværre har filmskaberne fra Hollywood tit en noget andet opfattelse af hvad tredimensionelle karakterer vil sige. Men man kan i det mindste nyde Linda Hamilton vender tilbage med sin bad ass attitude, og smadre Terminators i stor stil. For ikke tale om hendes hadefulde/kærlige forhold til “Carl”.

VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter