Cookie- og Privatlivspolitik
Eksklusivt: Her er premieredatoerne for de 4 nye Afdeling Q-film

Eksklusivt: Her er premieredatoerne for de 4 nye Afdeling Q-film

Meget mere Carl Mørck

Stem op!
237
Stem ned!
0
(reset)

Siden det blev offentliggjort, at Ulrich Thomsen og Zaki Youssef skal overtage rollerne som Carl Mørck og Assad i den kommende film om Afdeling Q, har der været stille omkring franchisen.

Nu bekræfter producenten Nordisk Film, at Marco effekten er den første af i alt seks kommende film om kriminalkommissæren og hans assistent, der specialiserer sig i uopklarede sager.

Premieredatoerne til de fire første er blevet offentliggjort og kan ses først her på kino.dk.

Zentropa producerede de fire første Jussi Alder-Olsen-filmatiseringer, der med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne alle har været kæmpe biografsucceser. Stafetten er nu blevet givet videre til Nordisk Film, hvilket betyder et reboot af Afdeling Q med nye skuespillere.

Frederik Honoré, der er market director i Nordisk Film Distribution, udtaler til kino.dk:

- Det er et kæmpe projekt, som vi glæder os enormt til at komme i gang med. De fire første film i serien har været kolossale succeser - og det bliver den næste film også.

Samlet har de fire Zentropa-producerede film solgt 2,8 mio. billetter i biografen, så der er grund til yderligere optimisme.

- Derfor har vi også valgt, at de næste fire Afdeling Q-film får premiere med to års mellemrum ligesom 'Star Wars' og 'Avatar', afslutter Honoré med et glimt i øjet og en henvisning til den langstrakte (og selvsikre) plan for kommende film i de to amerikanske filmfranchises.

De næste fire Afdeling Q-film er således planlagt til:

- Marco effekten får premiere den 1. oktober 2020.

- Den grænseløse får biografpremiere den 6. oktober 2022.

- Selfies får premiere den 3. oktober 2024.

- Offer 2117 rammer biograferne den 1. oktober 2026.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne. Alt andet lige, så er jeg personligt glad for at han trods alt respektere deres kontrakt, men oveni skal de jo helst gerne også lytte til ham som forfatter. Så det er sådan set rigtig hvad Jelina skriver. De skulle have lavet flere, hvis ikke Jussi havde sagt nej.

Jelina

Det passer så ikke... Jussi mener ikke de lever op til karaktererne i sin bog, så derfor har han valgt der skulle nye til når kontrakterne udløb, altså ville han ikke forlænge dem. Det har været meget i medierne. Jeg er personligt selv skuffet over Jussi og siger derfor også pænt nej tak til flere end de fire første.

Snetiger

Nu er det vel ikke alt, hvad der står i medierne, som man skal tage for givet. Der ligger nok mere i det i forhold til Kaas i hvertfald end, hvad der står i B.T. og Ekstrahadet.

Hvad angår Fares, så virker det plausibelt nok, at det er JAO, som ikke har villet have ham til at fortsætte.

Det er ret trist egentlig, fordi Fares Fares er en af mine absolutte favoritskuespillere sammen med Kaas.

Når det så er sagt, så er Ulrik Thomsen en skuespiller, som jeg aldrig har været skuffet over og Zaki har jeg mødt personligt og han er en megaflink fyr, som jeg dog mest kender for sit musikalske talent og engagement for palæstinenserne.

kimuser/175198

Så vi skal stole mere på en Snetiger end medierne? :)
Det er som Jelina siger hvad enten du kan li det eller ej. Jussi har valgt at det skal være andre karakterer der spiller rollerne nu, så der for skiftet. Har også valgt at hoppe af vognen med Jussi, men det har ikke så meget med skuespillerskiftet at gøre, men mere at der er kogt rigeligt med suppe på Afd.Q og der er kommet masser af bedre krimiforfattere på scenen de senere år.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter