Cookie- og Privatlivspolitik
Eksklusivt: Her er premieredatoerne for de 4 nye Afdeling Q-film

Eksklusivt: Her er premieredatoerne for de 4 nye Afdeling Q-film

Meget mere Carl Mørck

Stem op!
220
Stem ned!
0
(reset)

Siden det blev offentliggjort, at Ulrich Thomsen og Zaki Youssef skal overtage rollerne som Carl Mørck og Assad i den kommende film om Afdeling Q, har der været stille omkring franchisen.

Nu bekræfter producenten Nordisk Film, at Marco effekten er den første af i alt seks kommende film om kriminalkommissæren og hans assistent, der specialiserer sig i uopklarede sager.

Premieredatoerne til de fire første er blevet offentliggjort og kan ses først her på kino.dk.

Zentropa producerede de fire første Jussi Alder-Olsen-filmatiseringer, der med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne alle har været kæmpe biografsucceser. Stafetten er nu blevet givet videre til Nordisk Film, hvilket betyder et reboot af Afdeling Q med nye skuespillere.

Frederik Honoré, der er market director i Nordisk Film Distribution, udtaler til kino.dk:

- Det er et kæmpe projekt, som vi glæder os enormt til at komme i gang med. De fire første film i serien har været kolossale succeser - og det bliver den næste film også.

Samlet har de fire Zentropa-producerede film solgt 2,8 mio. billetter i biografen, så der er grund til yderligere optimisme.

- Derfor har vi også valgt, at de næste fire Afdeling Q-film får premiere med to års mellemrum ligesom 'Star Wars' og 'Avatar', afslutter Honoré med et glimt i øjet og en henvisning til den langstrakte (og selvsikre) plan for kommende film i de to amerikanske filmfranchises.

De næste fire Afdeling Q-film er således planlagt til:

- Marco effekten får premiere den 1. oktober 2020.

- Den grænseløse får biografpremiere den 6. oktober 2022.

- Selfies får premiere den 3. oktober 2024.

- Offer 2117 rammer biograferne den 1. oktober 2026.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
martin

Det er da trist at man bytter skuespillerne ud, men på den anden side, hvis ikke man kan blive enige om kontrakten, så må man gå hvert til sit...

Loneuser/512689

Er virkelig irriteret over, at Kaas og Fares skiftes ud!
Lone

Wayne

Jeg var kun begrænset begejstret for de første i serien. Kaas voksede sig dog ind i rollen.

Men som udgangspunkt ligner Ulrich Thomsen mere den Carl Mørck, jeg har forestillet mig fra bøgerne.

Kenneth Pedersen

Jeg fortsætter med at følge serien. Jeg er for øjeblikket ved at læse "Offer 2117"og synes de første fire film var udmærkede, men ramte frygteligt langt fra den rigtige historie.
Jeg har ikke et problem hverken med Nikolaj Lie Kaas eller Fares Fares. På den anden side set synes jeg også godt om Ulrich Thomsen. Zaki Youssef kende jeg ikke noget til, så det må komme an på en prøve.

Jeg er forsigtig optimist og håber at Nordisk Film kan ramme den rigtige historie bedre end Zentropa.

Jonas

Selvfølgelig bliver det svært at skulle sige farvel til Kaas og Fares, men Thomsen virker som et rigtig godt valg til rollen, og Youssef var for vild i "Danmarks Sønner", så jeg glæder mig!

Poul Wegener

Som flere andre er jeg skuffet over at Jussi, som har besluttet at Kaas og Fares ikke lever op til hans krav. Hvor er han dog egoistisk. Hvad med os mange som trofast har set de gode film, og ok, en god historie, men det er så sandelig også vigtigt at det er nogle gode skuespillere som passer til rollerne, det gjorde de to.
Ikke et ondt ord om Ulrich og Zaki, men nu har vi fulgt og følt med de to andre i flere år, så er det sgu ikke i orden at udskifte...
Jussi, hvis du skriver historier, så lad film folk om at lave film, det er de nok bedst til! :(

TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget efter bogen som muligt? Så har Jussi alt muligt ret til at sige nej. Vi var glade for filmen, men tror sagtens vi kan abstrahere fra at det er nye skuespillere... i min optik, skulle de nok have haft Jussi til at tænke lidt grundigt over hvem han ville have som skuespillere, før de fandt dem til at begynde med. Lad os da bare alle sammen håbe på det bedste!

Andersuser/38270

Hvorfor er det lige at man ikke fortsætter med de rigtige skuespillere...?

Snetiger

Det er vel, fordi Kaas og Fares kun havde sagt ja til at lave det antal film og ikke flere - og så fordi der kun var lavet aftale om fire film hos Zentropa. Er selv ærgerlig over det, fordi jeg synes, at de to herrer har gjort det fremragende i filmatiseringerne.

TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne. Alt andet lige, så er jeg personligt glad for at han trods alt respektere deres kontrakt, men oveni skal de jo helst gerne også lytte til ham som forfatter. Så det er sådan set rigtig hvad Jelina skriver. De skulle have lavet flere, hvis ikke Jussi havde sagt nej.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Nicolas

Der er massere af gode film på den liste, men personligt må den stå imellem LotR og Harry Potter.

43 minutter siden
Karsten Helthuser/414770
Karsten Helthuser/414770

Svært valg.

10 timer siden
Sandrauser/795854
Sandrauser/795854

Denne film var mit første møde med Rowlings fantastiske magiske univers og jeg forelskede mig hovedkulds i det fra første scene.

11 timer siden
Antaeus

Jeg tænker nu at Hayao Miyazakis film er forholdsvis kendte i Danmark og her blandt filmfans.

12 timer siden
Christina Søeuser/171887
Christina Søeuser/171887

Super film, med et overraskende twist, samt Russell Crowe spillede sin rolle helt fantastisk.

12 timer siden

Aktive debatter