Cookie- og Privatlivspolitik

Se kampen mellem Darth Vader og Obi-Wan Kenobi, som den skulle have været

Måske bedste Star Wars-fanvideo nogensinde

Stem op!
30
Stem ned!
0
(reset)

Star Wars er en af de bedste og mest populære film, der nogensinde er lavet, men de fleste vil nok være enige i, at den første lyssværd-duel i franchisen - mellem Darth Vader og Obi-Wan Kenobi - er mindre tilfredsstillende.

Tempoet er simpelthen for langsomt, ikke mindst sammenlignet med senere kampscener i Star Wars-universet.

Folkene fra FXitinPost har rådet bod på dette og genskabt, hvad der burde være blandt de mest episke lyssværd-dueller i franchisen, med moderne effekter, så den mere ligner noget fra Revenge of the Sith med akrobatisk koreografi, dynamisk klipning og ikke mindst brug af Kraften.

Resultatet må være blandt de bedste fanvideoer, der er lavet, og kommentarsporet på YouTube er da også i retning af, at Disney bør give FXitinPost et ordentligt budget til at genskabe ALLE Star Wars-film.

Næste gang, vi kan se en Star Wars-film i biografen, er afslutningen på Skywalker-sagaen, der netop startede i 1977 med 'Star Wars'.

Star Wars: The Rise of Skywalker får premiere den 18. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet. i mine øjne må det være pinligt for film studioet bag at se sådan en video her og vide at fans har kunne lave forbedring/fornyelse til deres arbejde uden at glemme hvad de har med at gøre. de har jo gjort det bedre med dette end hvad vi har set i de sidste par film( i mine øjne det er klart)

Wayne

Intentionen er god, men udførelsen er klar amatørarbejde.

Jimmi

Helt klart meget bedre i den ny version. Og kan kun give ret i den var for sparsom og langsom da.

Men man skal også huske på den gang havde man ikke forstilling om det kunne være bedre som det barn man var. Man var ikke kritisk om det og havde ingen samlignings grundlag som i dag og med denne nye svær duel.

Vh.
Jimmi Petersen.
Aalborg.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter