Vind biografbilletter hver uge

Judy

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en konfliktfyldt grundstemning, og den indeholder en del scener med en person, der opfører sig utilregneligt på grund af psykiske problemer og misbrug. I en scene falder hun pludselig om. Desuden indeholder filmen scener med en ung pige, der bliver presset og behandlet upassende af sin ældre chef. Da situationer som de nævnte veksles med scener, hvor personen har det bedre, vurderes filmen kun til at virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
24.10.2019
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Judy
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|
Billetter

Filmen 'Judy' er en biografi om den legendariske skuespiller og sanger, Judy Garland, spillet af Renée Zellweger.

Historien tager udgangspunkt i en periode af Garlands liv, hvor karrieren knirker, familielivet er belastet og alkoholindtaget stødt stigende. Siden barnsben, hvor hun blev castet til megasuccesen Troldmanden fra Oz, har Judy været i rampelyset, men berømmelsen i en så ung alder har en pris.

Renée Zellweger har titelrollen som Judy, og det kunne næsten ikke være et bedre match. Med flere sangoptrædener i sin karriere, bl.a. i Chicago, har Zellweger styr på sine kvaliteter som showwoman, mens skuespiltalentet blev cementeret i Cold Mountain, der indbragte hende en Oscar-statuette.

Som Judy Garland (1922-69) kombinerer hun ikke blot disse elementer (bl.a. synger hun selv alle sangene), men tilfører en særlig stil, der vil virke genkendelig for alle, der husker Hollywood-stjernens fremtræden.

'Judy' er baseret på teaterstykket 'End of the Rainbow' af Peter Quilter, der tager udgangspunkt i virkelige hændelser. (Copyright: kino.dk)

Skal du se Judy?
(89 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Patriciauser/952269

En utrolig smuk film, der laver et flot portræt af Judy Garlands sidste tid. Renée Zellweger gør et utroligt arbejde, hvor hun bliver Judy Garland. Helt sikkert et kig værd!

Ashley

Jeg er vokset up med Judy Garland — legenden... jeg føler, at denne film har præsenteret mig for Judy Garland — mennesket.
Filmen rørte mig dybt. Jeg græd, grinede, og det tog mig mange timer rigtig at sluge den. Renee er så overbevisende, at hun ligefrem ER Judy.
Aller helst vil jeg bare gerne se den igen.

Simon

Judy rammer hele følelsesregisteret undervejs, Renee Zellweger spiller rollen som perfektion og det er man ikke et sekund i tvivl om.

Historien fungererer rigtig godt med et skiftende tempo og spring som giver karakterne lov til at udfolde sig og skabe dynamik. Filmen er en dramatisk fortælling som giver en håb, tårer, grin og mest af alt, sårbarhed.

Mariannuser/527377

spillede hun Judy Garland? næææ hun var simpelthen Judy Garland i filmen både i kropsbevægelser, mimik og egen sangstemme...
Filmen var rørende omkring afsavn af børnene, overlevelse på scenerne og en trist skæbne

Tineuser/864046

Super fin film om Judy Garlands tid i London. En meget rørende beskrivelse af de kampe hun har kæmpet gennem hele hendes liv, deriblandt hendes forhold til sine børn.
René Zellweger leverer en meget troværdig fortolkning af Judy.

Dorthe

Fantastisk film om Judy Garland. Renee Zellweger gør det så utroligt godt at man til tider tror det ér Judy Garland på lærred. En trist men meget smuk film

Linda

Renee Zellweger gør det så godt i Judy. Hun har ramt Judy Garland så godt, at man helt glemmer at det ‘kun’ er en film og ikke den rigtige person.

Den er rå, ægte og man bliver så rørt, mens man ser den.

Tror helt klart at hun vil blive nomineret til en Oscar for den rolle.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Blev så rørt

Joan D

Fantastisk og rørerende film ,rigtig god præstation af Renee Zellevegrt

Susanne

Renee Zellweger gør det fantastisk. Hun har de rigtige bevægelser og hendes ansigtsmimik er lige i øjet. Jeg har læst et sted at det er hende selv der synger, og det slipper hun utroligt fint afsted med. Det bør udløse, som minimum, en Oscar-nominering. Hvis man er følsom skal man huske lommetørklæde med i biffen. Filmen er ligeså sørgelig som Garlands liv endte. Der var helt stille i salen da filmen sluttede.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter