Cookie- og Privatlivspolitik

Jagtsæson

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående humoristisk stemning. Der er en del scener med voldsomt indhold, som i nogle tilfælde introduceres meget pludseligt. En cykel-airbag folder sig ud ved en fejl. To biler støder let sammen. En kvinde fastholdes under vandet mod sin vilje. En person slår uventet en anden med et håndklæde. En person kastes voldsomt rundt i forbindelse med kitesurfing. En læge tvinger en skulder tilbage i led. En død hund kastes rundt. Desuden er der en række scener med dialog, der kredser om sex, en scene hvor et par skal til at have sex, lige som der i en scene følges tæt, hvordan to kvinder får intim-voksbehandling under skrig. Da det voldsomme og det seksuelle imidlertid ikke er udpenslet, da der ikke ses personer komme til skade, og da det voldsomme hurtigt afbødes af humor, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
03.10.2019
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jagtsæson
|
Versioner: se alle
2D, 2D (m/ danske undertekster), Babybio, Seniorbio
|

Den danske komedie  'Jagtsæson' handler den nyligt fraskilte singlemor Eva, som tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise.

Med på turen er også den nye unge kæreste til Evas eksmand, Isabella, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene.

Turen får det absolut værste frem i pigerne, og deres venskab bliver sat på en voldsom prøve gennem bl.a. en uheldig omgang Brazilian waxing og en mislykket fasanjagt.

Så, kan Eva klinke skårene med Marlene, sikre et anstændigt forhold til Isabella og redde sin søns fødselsdag?

Publikum kan se frem til at krumme tæer, mens de tre kvinder gennemlever alt fra veninde-jalousi over fertilitetsbehandling, nye familiekonstellationer og lurende midtvejskriser.

'Jagtsæson' er instrueret af Tilde Harkamp og skrevet af folkene bag de succesfulde Klassefesten-film.

Stream 'Jagtsæson' på Blockbuster.dk nu:

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (295 votes)
4.2
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... filmen fremstår mere som en samling sketches end en medrivende historie - hvis få pointer i øvrigt bliver mejslet i granit, så vi virkelig, virkelig mange gange får at vide, at Eva er træt af Isabelle." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "De tre altdominerende hovedrolleindehavere gør såmænd, hvad de kan, men det er yderst begrænset, hvad de kan stille op med det pauvre forlæg og den stivbenede, umelodiske instruktion. De får en stjerne hver, så vi lander på tre i alt. Resten er bedst forbigået i tavshed." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Vi kan genkende Eva midt i den grovkornede humor, vi kan se hende komme ud for alt det, hun mindst af alt har lyst til at komme ud for. Og fordi vi kender Eva, og vi ved, at det bare er film, er det edderpineme hyleskægt!" (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "På trods af alle de åbenlyse inspirationskilder rammer ”Jagtsæson” helt ved siden af." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Klicheer er fast inventar i mange komedier, men her står de ligefrem i kø." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anneuser/296241

men plat mange steder :-)

Nicklas

Nok den mest forudsigelige film jeg nogensinde har set talentløst og ikke pengene værd

Ninse

Den er så dårlig spillet og skrevet. Dårlige præstationer. De prøver at lave den kvindelige udgave af "Klassefesten" men det lykkes overhovedet ikke. Den er ikke pengene værd i biffen, og det ville kede mig en søndag aften i TV. Øv en omgang. Plejer at elske danske film.

Iris74user/727997

Alt i alt en sjov film hvor lattermusklerne bliver rørt. Og Mille Dinesen leverer som altid varen (elsker hende i både Rita og Nynne) Men så er der heller ikke mere i det... Historien er simpelthen for tynd.

Hanneuser/82950

Fornuftige skuespillere men alligevel den dårligste film jeg nogensinde har set. Filmen kunne kun have været værre, via tilføjelsen af ​Christiane Schaumburg-Müller eller en ulykke, hvor skuespillerne brændte. En film der i høj grad appellerer til biografgængere uden smag. Så har du et positivt ønske om at smide penge væk for at miste to timer af dit liv, er Jagtsæsonen en film for dig.

Peter

Det er en sølle film - på alle måder.

Mette

Normalt er jeg ikke så meget for denne type komedier da jeg ofte synes at de køre for langt ud og bliver for platte til min smag.
Jeg tog alligevel afsted fordi jeg ikke kan stå for et godt sammenskruet galla arrangement.
Jagtsæson var desværre ingen undtagelse og visse scener var meget langt ude og unødvendige efter min mening.
Tilgengæld var der også en del øjeblikke i filmen som jeg fandt originale og sjove. Tænk engang der var endda øjeblikke der fik mig til at smile og grine, desværre var hverken de eller skuespillet/historien helt nok til at ændre mit syn på komedier, og jeg synes ikke det er en film man behøver at se i biografen. Trods det var jeg alligevel underholdt og jeg er ikke i tvivl om at mange vil elske filmen. Jeg vil anbefale filmen til folk der holder af denne slags film i forvejen og har brug for et godt grin.

Mr. SNAKE.

Nej og atter Nej, den film er desværre lidt af en tynd kop the.
dårlige jokes. halv færdige replikker.
tror faktisk filmen ville være sjovere at se baglæns.
ja syntes måske ikke den er så sjov fordi jeg er mand.
men seriøst der skulle lige være bruget noget mere tid på den film.
virker som en film der er 1/2 Færdig eller dårligt begyndt.
synd og skam, ellers gode skuespillere, som ikke kommer til deres rette til i filmen.
tror jeg kom til at grine en gang eller 2, over de ret så dårlige jokes.
det bedste var faktisk rulleteksten.

tim

Se du lidt tegnefilm

Irene

Det kan godt være anmelderne siger det er noget skidt, men hold op hvor var den sjov, glæder mig allerede til at se den igen.
Kan fuldstændig se mig og mine to veninde i den her - minus nogen af dumhederne

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.