Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Toy Story 4

Tilladt for alle
Filmen er en animationsfilm, der foregår i et eventyrligt humoristisk legetøjsunivers med stor distance til virkeligheden. Den indeholder mange scener med trusler, overfald, forfølgelser, slåskampe, eksplosioner og farefulde redningsaktioner, hvor hovedkaraktererne er i fare. I nogle af disse scener optræder legetøjsfigurer, der har onde hensigter. Scenerne er dog af kortere varighed og afløses hurtigt af scener med mere muntre og humoristiske indslag, så scenerne bliver aldrig rigtigt faretruende. Da hovedkaraktererne gennem hele filmen er modige og handlekraftige, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
29.08.2019
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Toy Story 4
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale, IMAX 3D - dansk tale, IMAX 3D - eng. tale, 4DX 3D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale, Babybio 2D - eng. tale, Seniorbio 2D - eng. tale
|
Billetter

Animationsfilmen 'Toy Story 4' er den seneste film i serien om Woody, Buzz Lightyear og det andet levende legetøj, der startede med Pixars Toy Story i 1995.

Filmen følger tiden efter Anders, hvor legetøjet nu lever hos den nye ejer Bonnie. Woody oplever oftere og oftere at ende i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting.

Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden.

Woody forpligter sig til at passe på Forky i håb om, at han kan finde vej til Bonnies hjerte igen.

Men da de to bliver væk fra resten af familien, venter der store udfordringer, hvor de både står overfor nye venner og fjender og ikke mindst Woodys gamle flamme, Bo Peep.

'Toy Story 4' er den fjerde fortælling i den populære Pixar-serie og udkommer ni år efter Toy Story 3. Historien er skrevet af forfatterne bag de første film, og har den spillefilms-debuterende instrukør Josh Cooly bag kameraet. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (93 votes)
4.5
4.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Et par uhyggelige figurer (nogle bugtalerdukker spiller ondskabsfuldt på det dukke-fobiske) er måske lidt for hård kost for de allermindste, men ellers er der som vanligt tale om en familiefilm med ambition og dybde, som H.C. Andersen ville have slugt råt." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Det er virkelig morsomt, virkeligt velfortalt og blændende animeret, men frem for alt er det en god historie ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "'Toy Story 4' er måske ikke helt på niveau med forgængerne, men er heldigvis meget mere end et unødvendigt appendiks. Og den kan, som de bedste af slagsen, fungere på mange planer, hvor alle aldersklasser (dog ikke de allermindste) vil få noget med hjem." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "'Toy Story 4' er en fin film, altså fin i sådan lidt-over-gennemsnittet-i-amerikansk-animation-forstand og med et teknisk højt niveau. Det føles bare ikke 100 procent som en 'Toy Story'-film…" (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "Let fattelig humor og menneskeklog livsalvor er en hovedårsag til, at de hermed fire 'Toy Story'-spillefilm er blandt verdens mest geniale fortællinger." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Janne

Filmen er flot lavet, men alt for uhyggelig for de mindste. Havde taget min datter med i biografen for første gang og havde tjekket at den var anbefalet for alle aldre, men den blev alt for uhyggelig og vi blev derfor nødt til at gå under filmen.

Ninse

Pragtfuld og rørende film :) <3

Vibeke

Toy Story 4 var ligesom sine forgængere en rigtig god historie. Jeg elskede hvert minut af den.

S. Rico

Ikke helt på højde med 3'eren, men til gengæld klart den flotteste Toy Story film i serien. Meget af historien foregår ude i "felten", men der er også masser af super charmerende scener hjemme hos Bonnie. Og netop skønne Bonnie er hovedkatalysator for filmens handling. Selv om hun er den perfekte arvtager til Andy's legetøj, så er Woody ikke længere yndlingslegetøj nummer et. Og da Bonnie begynder i 0. klasse og laver lille Forky, så er det starten på et helt nyt kapitel i Woodys liv.

Som i de andre film sker der masser af sjove og absurde ting, som det er en fest at være vidne til. Der er også nye spændende bikarakterer. Keanu Reeves er hysterisk sjov som motorcyklisten Duke, og der er et herligt gensyn med Combat Carl fra Toy Story of Terror kortfilmen. Til gengæld er jeg ikke så vild med Ducky og Bunny (de to sammenhængende bamser). De er ikke i nærheden af at være lige så sjove som Ken og Barbie, som jeg savner mest i denne film.

Endelig er der selvfølgelig Bo Peep, der er tilbage som handlekraftig "Disney prinsesse". Hun har virklig udviklet sig i forhold til den første Toy Story film. Bl.a. er hun blevet mere solbrændt. Oprindelig var hun porcelænshvid, men nu har hun på mystisk vis fået en mere sund ansigtskulør. Hun repræsenterer i det hele taget den helt rigtige politiske korrekte kvindelige hovedkarakter med ben i næsen - og et bankende hjerte for Woody.

Jeppe

Toy Story 4 erden bedste film i serien den er med god humor og en lykkelig slutning den vil jeg anbefale andre børn og voksne at tage ind og se jeg kan virkelig godt lide den 5 stjerner fra mig

Oskar

Man kunne forestille sig, at når en film er en nr. 4, i en serie, så ville den film blive for genkendelig, men det synes jeg ikke er tilfældet her.
Det er nemlig sådan, at selvom jeg kendte de fleste karaktere fra de forrige film. Så endte denne her “Toy Story” film med at være overraskende, og ikke overflødig og kedelig. Jeg synes ligefrem det var en værdig og god afslutning, på serien, som jeg mener man skal have med.

En anden positiv ting i “Toy story 4” er stemmeskuespillet ( jeg så den på dansk ), fordi det er rigtig troværdigt.

I forhold til Spændingsniveauet i handlingen, så er det rigtig godt og jeg synes det passer fint til filmens målgruppe. Man keder sig nemlig ikke i filmen og der sker tilpas meget.

Men det er måske ikke de allermindste man skal tage med, fordi der er nogle karaktere som kan fremstå skræmmende.

I filmen er der også både genkendelig ting, men også nye overraskende ting og det virker rigtig fint i mængden.

Dog så har karaktererne ikke lige meget spilletid og det handler mere om hovedpersonen i denne film end i nogle af de andre, men det virker alt i alt godt, og det er på grund af, at filmen også fungere på den måde.

Humoren i filmen er nogle steder morsom, men det er ikke vildt morsomt.
Der er også noget andet jeg gerne vil pointere i forhold til humoren.
Jeg så nemlig den engelske trailer, og jeg synes det var morsomt, men den danske oversættelse var ikke nær så sjov, jeg tror det var på grund af valget af skuespiller.

Men det var kun få steder jeg oplevet det.
Så humoren er ikke den bedste, men den er også sjov nogle steder.

Filmen er også meget flot, men der er noget i animationen som får nogle af karaktererne til at se anderledes ud i forhold til de forrige film. Det tror jeg er, fordi animationen bliver bedre og bedre, men det forstyrret lidt i filmen.

Men en af de ting der får Toy Story 4 til at være en rigtig god film er de rigtig interessante temaer og den fine morale. Dog så synes jeg det var svært at finde ud af, hvad temaet helt præcist var, men jeg fik en nogenlunde forklaring i filmen.

Så Afslutningsvis vil jeg sige at “Toy Story 4” har nogle ting der kunne have været bedre, men det er ikke mange og efter min mening så er filmen en af de bedste “Toy Story” film jeg nogensinde har set.

Jacob

Bonnie skal starte i børnehaveklasse, og Woodys liv er ikke længere som det var i de gode, gamle dage på Anders’ værelse. Familien tager på biltur, og med er den ret så forvirret Gafli, der ikke helt forstår at han nu er et legetøj. På deres eventyr støder de på en gammel dukke, der har en særlig interesse i Woody. Nu må den gamle sherif gøre op om han vil fortsætte med de andre, eller starte en ny tilværelse med en flamme fra fortiden.

Er man som legetøj på forhånd dømt til at ryge ud med skraldet, eller for evigt glemt under sengen? Eller kan man godt forestille sig en anden skæbne? Woodys liv har altid været at være der for de andre, og det er ganske rørende at se ham gøre noget for sig selv. Det er et bittesødt farvel.

Danieluser/202179

Denne film er da sket ikke i samme genre som de andre. Rent ud sagt er den ret deprimerende og uhyggelig. Min datter og jeg var nødsaget til at gå under filmen og hun begyndte at græde efterfølgende på vej hjem. Og hun er normalt ikke sart på nogen måde. Skuffende ud over alle grænser...

Rasmus/Musen

Jeg var heldig at se forpremiere på den nye Toy Story 4 i Lørdags(D. 24. August 2019). Her må jeg altså bare sige WOW, hvor er det en vidunderlig fornøjelse at se på. Både det grafiske arbejde er som noget, jeg sjældent har set lignende før, men derudover har historien bare den hjertevarme, som man ikke bedre kunne ønske sig bedre i nogen anden film-franchise før.

De nye karakterer er også absolut helt fantastiske og bidrager alle med noget helt særligt til historien, som Jeg i hvert fald ikke lige havde forventet. Gafli er næsten som Hjertet i filmen, og derudover er Gabby Gabby et helt andet stykke legetøj, end hvad jeg troede, at hun var i starten af filmen. Gensynet med Bodil igen var også bare noget, som gjorde historien endnu mere ekstraordinær, synes jeg helt bestemt. Og så foregår det meste af historien i et Tivoli- Hvad mere kan man ønske sig af en film da?

Det er ikke sidste gang, at jeg har set til Toy Story-filmene i hvert fald. Jeg har meget tro på, at Pixar har en helt masse flere fantastiske og skøre ideer gemt på sig i fremtiden igen.

SÅDAN!

Mathias

Jeg var så heldig at være i England i uge 26, hvor vi havde en enkelt aften uden alt for mange planer, så vi fik muligheden for at tage ind og se Toy Story 4. Filmen står først til dansk premiere sidst i august, så jeg er glad for, at jeg fik muligheden for at se den længe før og undgå for mange spoilers.

Dette nye kapitel i Toy Story-serien er fuldt ud på niveau med de øvrige film og bringer nogle helt nye, uvante situationer på bordet samt nogle karakterer, der står over for nogle meget svære valg og erkendelser.

Som med de øvrige film i Toy Story universet, så er det Woody, der er hovedpersonen, men hvor den nye (og sjove) karakter, Forky, er historiens primære omdrejningspunkt. Filmen re-introducerer Bo Peep som en hovedkarakter og introducerer nye karakterer som Gabby Gabby, Ducky, Bunny og Duke Caboom, der hver især er medvirkende til at gøre filmen sjov og rørende.

Tilbage i maj meldte Pixar ud, at de ville til at rette fokus på nye, originale film fremfor at lave fortsættelser, hvilket jeg synes er en fornuftigt strategi, hvor meget jeg end nød Toy Story 4.

Toy Story 4 lader til at være et smukt og rørende sidste punktum på Toy Storys filmiske univers - og hvilket punktum at sætte.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter