Cookie- og Privatlivspolitik

Angel Has Fallen

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en actionmættet grundstemning. Den indeholder mange voldsomme scener med forfølgelser, biljagter, skyderier, eksplosioner og actionkampe, der indgår i en militær sammenhæng med mange deltagere. Mange af scenerne er meget lange, voldsomme og blodige. I flere scener ser man personer blive skudt og dræbt i nærbilleder og efterfølgende ser man de blodige ofre. Da hovedpersonen er stærk og handlekraftig vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år. Den får derfor en 15 års grænse.

Se mere på medierådet.dk
22.08.2019
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Angel Has Fallen
|
Versioner: se alle
2D, 4DX 2D, Babybio, Seniorbio
|

Actionfilmen 'Angel Has Fallen' er den tredje film i serien om den hårdtslående Mike Banning, der efter den forrige film er blevet en af præsidentens tætteste Secret Service-agenter.

På en ellers afslappende fisketur bliver præsidenten offer for et attentatforsøg, og beviserne fabrikeres, så det fremstår, som om Banning står bag.

Mike Banning må derfor undslippe både FBI og sine egne kolleger for at rense sit egent navn og finde frem til den egentlige trussel mod præsidenten. 

Gerard Butler er tilbage som den handlekraftige Mike Banning, som vi første gang stiftede bekendtskab med i Olympus Has Fallen fra 2013 og siden efterfølgeren London Has Fallen tre år senere.

Morgan Freeman spiller igen Alan Trumbull, der er USA's præsident og Bannings tætte allierede - et forhold der naturligvis kommer på prøve i den nye film.

'Angel Has Fallen' er af Butler blevet kaldt det mest dystre kapitel i action-franchisen, og han sammenligner den med superheltefilmen Logan.

Filmen kan streams på Blockbuster.dk nu:

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (95 votes)
4.4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Det kan godt være, at Mike Bannings primære... nej eneste løsningsmodel på alle problemer er at skyde på folk, og at 'Angel Has Fallen' er to timers buldren med tomme tønder. Men actionsekvenserne - og dem er der mange af - er der ikke rigtigt en finger at sætte på." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "... hvor de to første film repræsenterede samlebåndsaction og tjubangplots af den rigtig billige slags, så er den tredje film i rækken væsentlig bedre, både hvad angår iscenesættelse og dramaturgisk udvikling." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Lige meget hvem der falder i 'Has Fallen'-serien, ender vi i et pumpet plot, der punkterer ved første projektil. Og så får drengene lov at slås. [...] At 'Angel Has Fallen' er marginalt bedre end de to forløbere, gør det ikke til en god film." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars

Den er OK, men de første to i serien var klar de bedste.

Chrisuser/149783

Som om de har lært lektien fra Die Hard franchisen, som de glædeligt har kopieret med et smil.
2'eren var på mange måder Die Hard's 5'er - minimal historie, maks action og ikke så vellykket - dog stadig underholdende langt hen af vejen, slog man hjernen fra.
3'eren vil meget, måske for meget, men underholdende er den, omend den er forudsigelig mm. Fin popcorn film.

lisbet

Super film ,gode skuespiller .gang i krudt og fede biljagter

Ejnar

Krudt og kugler og god action. Her får man smæk for pengene. :-D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.