Cookie- og Privatlivspolitik

The Social Network

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
14.10.2010
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Social Network
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning - Ordet
|

’The Social Network’ er et drama om succes, forræderi og Facebooks tilblivelse.

Mark Zuckerberg er Harvard-studerende og programmeringsgeni. En aften i efteråret 2003 sætter han sig ned foran sin computer og begynder ivrigt at arbejde på en ny idé.

Hvad der begynder som blogging og programmering på hans kollegieværelse, vil snart forme sig til et enormt globalt netværk og en revolution indenfor kommunikation.

Blot seks år og 500 millioner venner senere er Mark Zuckerberg den yngste milliardær nogensinde … Men for denne iværksætter bringer succesen både personlige og juridiske problemer med sig.

´Filmen har taget anmelderne med storm og er instrueret af David Fincher (’Benjamin Buttons forunderlige liv’, ’Fight Club’, ’Seven’, ’Zodiac’) og er med Jesse Eisenberg (’Zombieland’), Andrew Garfield (’Boy A’) og Justin Timberlake.

'The Social Network' modtog tre Oscars for Bedste musik, Bedste manuskript baseret på forlæg og for Bedste klipning. Den var nomineret til 8 Oscars.

Eksklusivt video-interview med Justin Timberlake
Eksklusivt video-interview med Jesse Eisenberg


VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1005 votes)
4.9
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... for overfladisk fortalt. Til gengæld er den en solid, klassisk fortælling... Zuckerberg spilles med glimrende aggressiv indadvendthed af Jesse Eisenberg." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... en forrykt historie... et perfekt afrundet portræt... fascinerende film..." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... fremragende... alene takket være et godt manuskript, en god historie og fantastisk skuespil ender filmen som ugens uundgåelige." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Det er et velfortalt og dynamisk drama om grådighed og bedrag i klassisk forstand... elementært spændende og ikke mindst vidunderlig tredimensionel... " (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Fremragende, imponerende, genial... Manuskriptet er vittigt, sorgmuntert og intelligent. Instruktionen af David Fincher pletfri, og de mange fine præstationer en nydelse. Tilbage er der bare at sige: Se den igen og igen." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... en forrygende fabel om vor tid bygget på et fundament af klassisk social skæbnefortælling... uden at opmærksomheden flakker så meget som et sekund." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
kasperuser/417740

Var skeptisk da jeg sad og ventede på at filmen startede, men den var helt vildt fed. Syntes fortællingen er ret god, og Mark Zuckerberg, nok et totalt nar men også vildt sej nørd. Se ikke denne film bare fordi i er VILDE med facebook.... do. Se dog filmen hvis i kan holde ud at den har lidt substans og en handling.

Isabella

The Social Network var ret kedelig.. Der var mange møder osv.. Det var meget sjovt at se hvordan facebook blev lavet men.. Det er ik lige en film jeg gider at se igen.

Eric Poulsen

Og du siger at "Twilight"-filmene er mesterlige? Host host!

Vikingen

Denne fantastiske historie om Mark Zuckerbergs "Legacy" er ganske underholdende, desuden passer Jesse Eisenberg perfekt til rollen som Mark Zuckerberg.
Selvom 2 timer er lang tid i et drama som denne, formår David Fincher at bevare ens opmærksomhed hele vejen igennem, bl.a. ved de nørdede humor.

Yasmin

Jeg troede det ville være en rigtig god film intil jeg var inde og se den.
Den var vildt kedelig, jeg faldt også i søvn. Det eneste de snakkede om var koder, de snakkede og snakkede bare hele tiden. BORING!
stor skuffelse!!!

Christianuser/152710

Filmen er rigtig god når man tænker på den er bygget over et fænomen...
Den kan klart anbefales til andre.
Den er lidt lang, men jeg mener ikke det gør noget i den her film. Nyd den !

Christianuser/152710

Filmen viser meget godt hvad der var inden facebook blev til.
Jeg synes mange af de unge skuespillere er fantastiske !

Christianuser/152710

Jeg synes denne film er genial i forhold til at den er bygget op omkring et fænomen.
Mange af de ukendte skuespillere er fantastiske...
Filmen fortæller også godt folk hvordan det hele startede og hvad der var inden Facebook... 5/6 herfra

Tobiasuser/867855

Jeg synes at "The Social Network" er en fantastisk film, da den formår at holde en fuldt opmærksom hele vejen igennem, selv om der næsten ikke sker andet end at de snakker med hinanden. Historien er god, karakterene velbeskrevede, godt spillede osv. og alle de ting er med til at gøre en film som jeg først ikke havde høje tanker om, til en film som jeg syntes var virkelig god. Jeg elsker den måde hvorpå David Fincher formår at gøre dem alle sammen til røvhuller, MEN røvhuller som man får medlidenhed med igennem filmen, og som faktisk er så velspillede at man får helt klare tanker om hvordan de er.

Fantastisk film helt igennem.

Michelle

Kan bestemt anbefales. God film, og sjovt at se hvordan Fb opstod..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.