Cookie- og Privatlivspolitik

The Mandalorian: Første trailer til Star Wars-serien

Varm op til 'The Rise of Skywalker'

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Vi er kun små fire måneder væk fra den niende og sidste Star Wars-film i Skywalker-sagaen, Star Wars: The Rise of Skywalker. Men allerede om tre måneder kan vi varme op til J.J. Abrams afsluttende kapitel med Disney+-serien 'The Mandalorian', der i dag har fået sin første trailer.

'The Mandalorian' foregår i tiden efter Imperiets fald, og før The First Order opstod - dvs. mellem Episode 6 (Return of the Jedi) og 7 (The Force Awakens). Her dukker en ny kriger op med stærke referencer til fordums dusørjægere som Jango og Boba Fett.  

Som spin-off er 'The Mandalorian' spændende af flere årsager. Det er den første vi får på den anden side af Imperiets fald - hvor både Solo: A Star Wars Story og Rogue One: A Star Wars Story begge foregik i tiden før Luke Skywlakers indtræden. Desuden er det første bølge film i en af flere Disney+-projekter i en galakse langt, langt borte - deriblandt Obi Wan Kenobi-serien med Ewan McGregor. 

På filmfronten får vi i den nærmeste fremtid en ny trilogi fra instruktør Rian Johnson (The Last Jedi), der vil foregå helt uden for Skywalker-sagaen. Også Game of Thrones-skaberne David Benioff og Dan Weiss er på vej med en trilogi.

Læs også: Alt vi ved om Star Wars: The Rise of Skywalker.

Jon Favreau, der lige nu er aktuel med Løvernes konge, er skaberen serien, der har Pedro Pascal i titelrollen over for navne som Nick Nolte, Werner Herzog, Gina Carano, Carl Weathers og Giancarlo Esposito.

Se også den første trailer til Star Wars: The Rise of Skywalker, der får premiere den 18. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Ja, og det er godt nok spændende med alt det nye. Og så håber jeg virkelig de får noget godt skruet sammen for jeg har ikke været en så glad Star Wars fan på det sidste.

Jacob

Det ser både superfedt og gennemført ud, og de omkring fem år efter Imperiets fald er en spændende tid serien udspringer fra, hvor lov og orden er væk. Sæson to er allerede på vej, men de to skabere af GoT har lige indgået en ny aftale med Netflix. Nu skal de kun lave et overordnet udkast til den nye trilogi, og skrive den manus til den første film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter