Cookie- og Privatlivspolitik

Stilheden

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
08.08.2019
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
La Quietud
|
Stilheden

Filmen 'Stilheden' handler om to søstre, som finder hinanden efter længere tids separation.

Efter mange års fravær vender Eugenia tilbage til sin families ejendom, La Quietud, i nærheden af Buenos Aires, hvor hun genforenes med sin mor og søster.

De tre kvinder er nu tvunget til at konfrontere følelsesmæssige traumer og mørke hemmeligheder fra deres fælles fortid.

Bebrejdelser og jalousi kommer op til overfladen, og det hele forstærkes af den foruroligende fysiske lighed mellem de to søstre.

'Stilheden' er instrueret af Pablo Trapero, der tidligere har stået bag den anmelderroste Klanen, som var Argentinas bud på en Oscar-kandidat i 2016.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
2.8
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... når filmen [...] hæver sig over telenovela-plathederne, skyldes det den intrikate måde, hvorpå Trapero afvikler den intrigante historie om en familie i opløsning ..." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "... [Filmen] bliver sjældent tung nok som karakterbåret drama til at slå buler i brystkassen, og som melodramatisk komedie bliver den aldrig så syrlig, at det letbenede får kant." (Joakim Grundahl)

  • Weekendavisen

    "'Stilheden' er som udsøgt parfume. Dyr, dekadent og flot pakket ind. Det er en smagssag, om man holder af duften, men det er opium, som præsenteres med stil." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Benteuser/86353

Interessant film med mange overraskende momenter - men de (alt for) mange konflikter gør, at filmen kommer til at mangle fokus. Filmen er ca. 30 minutter for lang. Det ville have givet helhed og tilpas længde, hvis de juridiske og politiske aspekter havde været udeladt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.