Cookie- og Privatlivspolitik
Once Upon a Time... in Hollywood er: “Quentin Tarantinos bedste film til dato”

Once Upon a Time... in Hollywood er: “Quentin Tarantinos bedste film til dato”

De danske anmeldelser er landet

Stem op!
42
Stem ned!
0
(reset)

I dag sker det endelig! Danskerne kan tage i biografen og få en dosis af Quentin Tarantino og Leonardo DiCaprioBrad PittMargot Robbie med mesterinstruktørens nye film, Once Upon a Time... in Hollywood.

Og skal man tro flertallet af de danske anmeldere, er det ikke bare endnu en Tarantino-film, men en af hans absolut bedste - ja ifølge Filmlands Per Juul Carlsen og Weekendavisens Bo Green Jensen: hans “bedste til dato”.
 
 
Se er udsnit af anmeldelserne her:
 
Filmland P1 - 6 stjerner (Per Juul Carlsen)
"... hvis man forstår [de mange referencer til filmhistorie og virkelige hændelser], er 'Hollywood' et rent slaraffenland, en næsten ubegribeligt rig og overdådig oplevelse, der i sine billeder og sin stil ikke bare hylder filmene fra den periode, men også ligner dem." 
 
Weekendavisen (Bo Green Jensen)
"... [Quentin Tarantinos] bedste film til dato, for i Hollywood er han på hjemmebane." 

Ekstra Bladet - 5 stjerner (Henrik Queitsch)
"... det hele er så virtuost og overskudsagtigt skruet sammen, at hvert eneste billede nærmest er et kunstværk i sig selv(...) Jeg glæder mig allerede til at se den igen og svælge i alle de detaljer, jeg gik glip af i første omgang.”

 
Berlingske - 5 stjerner (Kristian Lindberg)
"Once Upon a Time... in Hollywood' er et varmt, men usentimentalt postkort fra en gylden filmepoke - og en kærlig hyldest til en uddød mandetype (...) Med sin sanseligt behagelige og stærkt billedbårne film hylder Tarantino sin kunstarts sværmeriske sensualitet og det Hollywood, der fik rendyrket netop den kvalitet."
 
BT - 5 stjerner (Thomas Brunstrøm)
“Umiskendeligt en Quentin Tarantino-film - der er masser af mindeværdig dialog, cool stemning, et fremragende soundtrack, utallige referencer til andre film og en masse andre af QT's trademarks."

Politiken (4 stjerner)
“Det er en af Tarantinos mest fornøjelige film, men også en af hans mest letfordøjelige. Den nøje tilrettelagtebromance mellem superstjernerne Brad Pitt og Leonardo DiCaprio tager selvfølgelig alle de tiltænkte kegler."
 
Det er dog ikke alle, der er glade for instruktørens niende film. Nanna Frank Rasmussen fra Jyllands-Posten lander således på tre stjerner med ordene:
 
Jyllands-Posten - 3 stjerner (Nanna Frank Rasmussen)
"Det er da flot og imponerende, men det ender også med at være ligegyldigt, en ren potemkin-kulisse. Bagved gemmer der sig nemlig ingenting." 
 

Men hvad synes du? Lad os høre din mening, når du har set filmen!
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sørenuser/802277

Synes netop, at kommentaren er kort og præcist beskrivende på, hvad der er problemet med filmen... at den desværre er dårlig, og det ærger mig, fordi Tarantino godt kan levere, så man bliver blæst bagover, og han har altid de her spændende og finurlige elementer med i sin film, en solid historie og eminente præstationer, men i den her film bliver magien aldrig skabt :-(

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro, at det var en lille slet skjult hilsen til Colin Kaepernick...! ;-) hmmmm...

4 timer siden
Stephenuser/117126
Stephenuser/117126

Mon ikke at han nærmere refererer til de mutanter vi rent faktisk er løbet ind i (Scarlet witch og quicksilver), frem for at antage at der snakkes

6 timer siden
Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

17 timer siden
Wayne

"de sidste 10 års middelmådige rom-coms"
Er det ikke snarere 20 år?

Men hun gør det godt i en alder af 50 år

18 timer siden
Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

1 dag siden

Aktive debatter