Cookie- og Privatlivspolitik

Spider-Man: Far From Home

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk grundstemning, og den indeholder mange langvarige scener med voldsomme kampe mellem hovedfiguren og ondsindede kræfter. I flere scener kæmper hovedpersonen mod et stort monster, og i én scene, som bl.a. foregår på en kirkegård, ses en zombielignende figur kravle op af en grav. Da filmen udspiller sig i et urealistisk eventyrunivers, og da hovedpersonerne klarer sig ved hjælp af superheltekræfter og godt humør, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.07.2019
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spider-Man: Far From Home
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, Babybio, Seniorbio
|

Filmen 'Spider-Man: Far From Home' er fortsættelsen til Spider-Man: Homecoming om Peter Parker spillet af Tom Holland.

Superhelte-efterfølgeren tager udgangspunkt efter begivenhederne i Avengers: Endgame, hvor Peter Parker er på sommerekskursion i Europa. Den unge superhelt får ikke lang tid til at falde til rette i de europæiske storbyer, før han kontaktes af Nick Fury.

Avengers-lederen har en opgave til Spider-Man, der kræver, at han arbejder sammen med Quentin Beck, også kendt som Mysterio - en kriger fra en anden dimension. Og superhelten får brug for sin nye makkers evner, for fjender lurer i kulissen - denne gang i form af de mystiske Elementals.

Spider-Man blev opfundet af Stan Lee og Steve Ditko i 1962 og har siden optrådt i utallige tegneserier, film, tv-serier, tegnefilm og computerspil.

Vægkravlerens filmiske eventyr startede for alvor i 2002, da Tobey Maguire levendegjorde helten i tre film, inden stafetten blev givet videre. I 2012 var det Andrew Garfields tur til at iklæde sig masken, men hans to optrædener som Spider-Man blev aldrig helt så populære.

Captain America: Civil War bød på en ny skuespiller i den unge britiske Tom Holland, der fik sin første solofilm med Spider-Man: Homecoming, og det er ham, der igen optræder i den rød-blå dragt. (copyright: kino.dk).

Se 'Spider-Man: Far From Home' på Blockbuster.dk nu:

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (408 votes)
5
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Den nye 'Spider-Man' har humor, action, spænding, overraskelser og alt, hvad man kan bede om i en superheltefilm." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "Det er femte gang, at Tom Holland trækker i den netmønstrede spandexdragt som Spider-Man, og han er den allerbedste af alle dem, der har gjort det. Fysisk besidder han en legende lethed og flydende elegance [...] og så udstråler han en uskyldig sødme og naivitet, som passer perfekt til den kække unge superhelt." (Per Juul Carlsen)

 • Information

  "Det er en frisk, veloplagt og underholdende film, som på én gang anerkender alt det tunge, der er gået forud [...] og samtidig er forankret i en mere lys og håbefuld nutid." (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "Tom Holland er fortsat et lille fund til rollen, og selv om fortællingen kæmper lidt med den uegale omstilling til et Europa, der bare ikke klinger troværdigt, er underholdningsværdien i top" (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  Så uden nogensinde at blive en storfilm – endsige rigtig uhyggelig – smiler dette mix af superaction og high school-romance med lidt af den trykte tegneseries barnligt uskyldige tjubangbegejstring. Som man jo sandt at sige godt kan savne, når de større superheltefilm vil levere både samfunds- og psykoanalyse og ikke bare være tidsfordriv. (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
baskuser/79755

Den blev lidt for teenager agtig...for en voksen mand - men indeholder et godt tvist...som overrasker...men levede ikke op til mine forventninger ... tidligere film...øv...

S. Rico

Tom Holland er lige så charmerende og sjov som i hans første solo film Homecoming. Og filmen kører da også nøjagtig samme stil: dvs. endnu en high school comedy tilsat en god portion superhelte action i tredje akt. Det fungerede udmærket i Homecoming, og det fungerer også glimrende her. Dog er skurken slet ikke nær så interessant eller intens som Michael Keatons "Birdman" (Vulture). Det er en helt anden slags skurk vi har her i Far From Home. Stort potentiale, men ikke helt perfekt forløst. Actionscenerne er flotte, men filmens største styrke ligger i humoren og samspillet mellem Tom Holland og de øvrige medvirkende.

HeleneColor

Der skete noget tilbage under Captain America: Civil War udkom. Det var nemlig her at skuespillere Tom Holland blev introduceret som Peter Parker, selveste >>Spiderman<<
Det var en (endnu) ny begyndelse med min (og mange andres) barndomshelt med i MCU, og se hvad det er blevet til --> 2 stand-alone film, og hvilken en fantastisk og gennemført efterfølger til Homecoming, og rørende efterfølger til den episke Endgame! Filmen her har hele pakken af en superhelte film!

Er så taknemlig for denne film. Er så taknemlig for at Marvel fandt Tom Holland :)

Jeg er fyldt med glæde og er mere end klar på de kommende Marvel film - Spiderman redder endnu engang min sommer :)

Maggie Smith

Jeg må erkende, at jeg havde store forventninger til denne. Det er ingen hemmelighed, at 95% af filmen foregår i Europa. Jeg er egentlig mest til, at Spider-Man foregår i NY etc. Derfor var jeg lidt skeptisk, da jeg læste anmeldere der også kritiserede at det var i Europa.

Tom Holland er en stjerne. Det kan ikke understreges nok, som stor fan af de første Spider-Man film, så var den her faktisk også utrolig god. Jeg er dog mest til Sam Raimi filmene, (specielt den første)

Plottet er fint, gode skuespillere og generelt en fin film. Jeg klager ikke.

Fedeste plot-twist. Det giver gåsehud.

MArCuS

Alt det jeg havde håbet den ville være!

Catherineuser/136688

Filmen er super god.

Mark

Så god er den

Jacob

Hele verden er så småt ved at komme videre efter Avengers omsider besejrede Thanos, men ingenting er som det var engang. Steve Rogers har givet skjoldet videre, flere af heltene har mistet livet, hvilket også gælder Peter Parkers ven og mentor, Tony Stark. Det er ikke nemt af tumle med hverdagens teenageproblemer, mens andre forventer at man løfter arven efter Iron Man. Ud af det blå dukker Quentin Beck op fra en parallelverden, da Jorden trues af Elementarånder fra hans udgave af Jorden. Ingenting er dog hvad det giver sig ud for, og da alt omsider lysner sker det værst tænkelige for Spider-Man.

Seneste skud på stammen fra Marvel Studios er den egentlig afslutning på Fase 3, og dermed på Infinity Sagaen. Den virker som en epilog på Avengers: Endgame, og opvarmning på hvad der er i vente i Fase 4. Tom Holland gør det igen fremragende som netsvingeren, og Mysterio er en af mine personlige favoritskurke fra Spider-Man. Lige nu er fremtiden uvis, da aftalen med Sony stopper med Far From Home. Man kan kun håbe på at han kan forblive i MCU, men Sonys forrygende start med Venom i deres eget SUMC kan blive et problem. For hvor længe vil Sony fortsætte deres univers med Spider-Man skurke uden Spider-Man? Kevin Feige nægter i hvert fald at lade de to universer smelte sammen.

Troelsuser/147707

Fine skuespillerpræstationer ! Fine special effects ! Alt i alt blev jeg underholdt og endda lidt overrasket :-) Anbefaling herfra

Jonas

Jeg havde egentlig ikke regnet med at se "Spider-Man: Far From Home", men jeg var glad for, at jeg gjorde det. Filmen er en sjov og spændende omgang popcornaction, den tager fat i nogle klassiske Spider-Man-dilemmaer, og det er nok den bedste film med Edderkoppen siden Sam Raimis "Spider-Man 2".

Filmen videreudvikler de nye udgaver af figurerne fra Spider-Man-universet, som vi lærte at kende i de tidligere MCU-film. Tom Holland er stadig eminent som Peter Parker/Spider-Man. Filmen handler meget om, hvorvidt han skal tage det ansvar, der hviler på hans skuldre som Avenger, eller om han også bare kan gøre almindelige teenageting som at tage på studietur. Det er en klassisk Spider-Man-tematik, og det er en fryd at se Hollands udgave af Peter komme til sit eget svar på det dilemma. Jeg er stadig vild med Peters bedste ven Ned, der har et sjovt subplot med sin nye kæreste Betty Brandt. Jeg er også rimelig vild med Zendayas MJ i denne her. Hun har stadig den lidt rebelske personlighed, hun havde i "Homecoming", men er stadig også meget underholdende, og det er sjovt at se Peters forsøg på at fortælle hende, hvad han føler for hende. Sidst, men ikke mindst, er jeg nødt til at fremhæve Jake Gyllenhall som Mysterio. Han har en fest i den rolle, og der er nogle gange, hvor han både virker sympatisk og tragisk, men andre gange får mulighed for at slå sig helt løs og være lidt af en megaloman. Der er nogle sekvenser med Spider-Man og Mysterio, som både er imponerende, skræmmende og ufatteligt vilde.

Der er masser af sjove øjeblikke i filmen. Meget af starten er dedikeret til eftervirkningerne af Thanos' knips. Filmen tager komplet pis på det, hvilket er fantastisk, men den fremhæver også nogle virkelig interessante konsekvenser, man ikke ville have tænkt over. Det er også rørende at se referencer til Tony Stark i de forskellige storbyer, Peters klasse besøger. Meget af filmen foregår i forskellige europæiske storbyer, og det er sjovt at se Spider-Man lidt på udebane. Filmen byder på mange ekstremt fede actionscener i en væsentlig større skala end "Homecoming", og filmens første postcreditscene sætter en ufattelig vild status quo op for næste Spider-Man-film. Derudover er der en cameo fra en person, jeg aldrig havde forventet, jeg ville se i denne udgave af Spider-Man, og som fans helt sikkert vil elske, så bliv for Guds skyld og se rulleteksterne!

Der er dog nogle ting, jeg ikke helt bryder mig om. Der er en scene, hvor vi får noget at vide om en af figurerne, som egentlig er nødvendig, og jeg kan ikke umiddelbart se, hvordan man ellers skulle gøre det. Scenen bliver bare en kæmpestor information dump oven på et faktisk fedt twist. Gyllenhall er som sagt virkelig god, men han spiller bedst over for Spider-Man, når han er mere sympatisk. Den anden postcreditscene rekontekstualiserer to figurer i filmen helt radikalt, hvilket jeg ikke ved, om jeg havde brug for. Derudover har jeg det samme problem med "Far From Home", som jeg havde med "Homecoming" - at den godt kan føles som en teenagekomedie i MCU, der tilfældigvis har Spider-Man i hovedrollen. Sidstnævnte er dog mest et problem i starten af filmen, for "Far From Home" er helt klart en af de bedste Spider-Man-film. I mine øjne slår den ikke "Spider-Man 2", men er du Edderkoppe-, superhelt- eller Marvelfan, skal du klart ind og se den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.