Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Spaniernes Spanien - Nogen der kender den?

Fri debat → Spaniernes Spanien - Nogen der kender den?

Magnus
Magnus 1 år siden

Kære alle,

Jeg vil høre, om der er nogle af jer, som kender til filmen "Spaniernes Spanien", som er en gammel film fra 1967 (vist nok). Jeg har ikke selv set den endnu, men jeg har hørt den skulle være god og lærerig - er der nogen, som kan anbefale den? I så fald vil jeg meget gerne høre, hvad du har fået ud af den?

Sagen er den, at jeg skal til Spanien her til sommer, hvor jeg har fundet en privat lejlighed på Penthouse-Marbella - super fin! I den forbindelse vil jeg gerne lære lidt om spaniens historie (da jeg ikke har været der endnu). Franco har jo været en stor del af Spaniens historie (lidt ved jeg da ;)) og derfor tænker jeg, at "Spaniernes Spanien", kan hjælpe med at give et større indblik!

Så, anbefalinger - ja tak!

De bedste hilsner

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sara

Spaniernes Spanien er en kort film, tror kun den varer lidt over et kvarterstid. Men den handler jo om spaniens fri demokrati og det ansvar det to i Spaniens udvikling dengang. Jeg har selv været nede og se nogle af de områder hvor den er blevet filmet. Filmen giver en forståelse af hvordan Spanien var den gang og så kan man selv se, hvor de er dagen idag.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter