Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i august

5 film du skal se i august

Tarantino, Toy Story og toptunede biler

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Så er vi klar med brugernes top fem over de mest ventede film i august. På listen finder man både levende legetøj, Hollywood-nostalgi, hårdtslående  action og dansk drama.

Man kan således se frem til fortsættelsen Toy Story 4, mens mesterinstruktøren Quentin Tarantino er tilbage med Once Upon a Time in Hollywood, der har Brad Pitt og Leonardo DiCaprio.

Herudover venter der også bilfræs med Dwayne Johnson og Jason Statham i Fast & Furious: Hobbs & Shaw, dansk bestseller-filmatisering med Ser du månen, Daniel og ikke mindst Gerard Butler på en mission i fortsættelsen Angel Has Fallen.

Se trailers og køb billetter herunder.1. Once Upon a Time in Hollywood (95 %)
Quentin Tarantinos nye film 'Once Upon a Time... in Hollywood' udspiller sig i Los Angeles i 1969 og har Leonardo DiCaprio, Brad Pitt og Margot Robbie i hovedrollerne.

Skuespilleren Rick Dalton var engang toppen af poppen, men arbejder nu primært som gæsteskurk på diverse tv-serier. Hans faste stuntmand Cliff Booth har fulgt Rick i tykt og tyndt og hjælper nu sin gode ven med alt fra huspligterne til moralsk støtte, når Rick mister selvtilliden.
2. Toy Story 4 (91 %)
Animationsfilmen er den seneste film i serien om Woody, Buzz Lightyear og det andet levende legetøj, der startede med Pixars mesterværk i 1995. Filmen følger tiden efter Anders, hvor legetøjet nu lever hos den nye ejer Bonnie. 

Woody oplever oftere og oftere at ende i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting, og da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden.
3. Fast & Furious: Hobbs & Shaw (90 %)
Actionfilmen er en spin-off til den bilfræsende actionfranchise, der startede med 'The Fast and the Furious' i 2001. 

De to hårdtslående mænd, Hobbs og Shaw - spillet af Dwayne Johnson og Jason Statham - må her noget uvilligt gå sammen om den fælles fjende Brixton – Idris Elba - der truer verdensfreden med en dødbringende virus.
4. Ser du månen, Daniel (90 %)
Det danske drama er en filmatisering af Puk Damsgårds roman om den danske fotograf Daniel Rye, der blev holdt som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i over et år. Fortællingen fokuserer på Daniels kamp for at overleve side om side med den danske familiens kamp for at få ham hjem i live.

Filmen instrueres af makkerparret Niels Arden Oplev (Mænd der hader kvinder) og Anders W. Berthelsen, mens titelrollen spilles af Esben Smed. 
5. Angel Has Fallen (88 %)
Actionfilmen er den tredje film i serien om den tidligere Secret Service-agent Mike Banning. Efter begivenhederne i den tidligere film er der blevet fabrikeret falske beviser mod Benning, som bliver beskyldt for et mordforsøg på præsidenten. 

Banning er nu eftersøgt af sit egent bureau og FBI og må på flugt både rense sit egent navn og finde frem til den rigtige terrorist, som planlægger et attentat på Air Force One.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

Én.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

5 timer siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

6 timer siden
Fiskerjensuser/1146776
Fiskerjensuser/1146776

Dark Waters kommer ud på torsdag

8 timer siden
Reneuser/318893
Reneuser/318893

"En 90'er-film fuckede fuldstændig med Johannes Lassens hjerne".

8 timer siden
Mariauser/558678
Mariauser/558678

Jeg ser i mailen at der står ny trailer til Tenet, så gik stærkt ud fra at traileren var en del af artiklen? Hvorfor er den ikke det?

10 timer siden

Aktive debatter